Aer conditionat comercial AUX

Aer conditionat comercial AUX pentru afacerea ta

Daca esti proprietarul unei afaceri mici sau mijlocii, probabil ca stii cat de important este confortul angajatilor si clientilor tai. O solutie practica si economica pentru climatizarea spatiului tau sunt unitatile de aer conditionat comercial AUX, oferit de Vollmax.

AUX este un producator care investeste constant in dezvoltarea gamei de produse disponibile pentru proiecte de clamatizare a cladirilor comerciale, salilor de sport, clinicilor medicale, etc.

Aer conditionat comerciale AUX Free Match

Sistemele de aer conditionat comercial AUX sunt o solutie inovatoare si flexibila pentru spatiile rezidentiale si mici afaceri. Acestea ofera o gama larga de solutii si flexibilitate in instalare, la un cost relativ competitiv. In plus, sistemele Multi Free Match sunt eficiente energetic si ecologice, deoarece utilizeaza tehnologia Inverter.

Aer conditionat comerciale AUX U-Match

Sistemele de aer conditionat comercial AUX U-Match DC Inverter sunt o solutie completa pentru spatiile mici si mijlocii, oferind atat unitati de tip caseta, duct type de diverse tipuri si unitati de pardoseala/tavan. Aceste sisteme sunt eficiente energetic, cu o performanta ridicata si un nivel de zgomot redus. Mai mult decat atat, sistemele de aer conditionat comercial AUX U-Match sunt ecologice, deoarece utilizeaza refrigerant R32.

Alege o firma de instalatii cu experienta de peste 20 de ani

AUX A/C este un producator de renume in domeniul aerului conditionat comercial, iar Vollmax este partenerul tau de incredere pentru instalarea si intretinerea acestor sisteme. Unitatile de aer conditionat pentru cladiri comerciale AUX este o investitie profitabila pentru afacerea ta, oferind un confort sporit pentru angajati si clienti, precum si economii la factura de energie electrica.

Contacteaza-ne astazi pentru a afla mai multe despre sistemele de aer conditionat comercial AUX si pentru a solicita o evaluare personalizata a nevoilor tale.

AER CONDITIONAT COMERCIAL AUX

Unitati externe Aer conditionat comercial AUX Free Match pentru flexibilitate maxima

Unitatile externe de aer conditionat comercial AUX Free Match sunt proiectate pentru a oferi flexibilitate maxima si eficienta energetica ridicata.

Vollmax ofera o gama larga de unitati externe AUX Free Match, inclusiv modele multi Free Match, pentru o solutie perfecta in apartamente mari sau cladiri de birouri mici.

Unitate externe sistem comercial AUX Free Match

Gama de unitati externe AUX Free Match este proiectata cu o gama larga de capacitati, de la 4.1 kW / 14.000 Btu pana la 13 kW/42.000 Btu pentru unitatile ODU.

Poti conecta pana la 5 unitati interne de orice tip la unitatea externa, oferind astfel flexibilitate maxima in designul sistemului tau de climatizare.

Eficienta energetica ridicata

Unitatile externe AUX Free Match sunt echipate cu compresoare DC Inverter pentru o eficienta energetica ridicata si o functionare stabila la o gama larga de temperaturi de la -15 grade Celsius in modul de racire si incalzire.

In plus, sistemul inteligent de dezghetare utilizat in unitatile AUX imbunatateste eficienta energetica cu 5% si creste eficienta de incalzire cu pana la 20% la temperaturi scazute ale mediului ambiant.

Eficienta energetica ridicata

Compresorul DC Inverter utilizeaza controlul Sine Wave 180 pentru a asigura o functionare lina si eficienta a motorului compresorului. Acesta creste semnificativ eficienta sistemului tau de aer conditionat.

Contacteaza-ne astazi pentru a afla mai multe despre unitatile externe de aer conditionat comercial AUX Free Match si pentru a solicita o evaluare personalizata a nevoilor tale de climatizare. Echipa noastra de experti te va ajuta sa alegi solutia perfecta pentru afacerea ta

Unitati interne pentru sistemul de aer conditionat comercial AUX U-Match

Gama de aer conditionat comercial AUX U-Match este reprezentata de o serie de unitati interne pentru sistemul de aer conditionat comercial cu tehnologie DC Inverter R32 si eficienta energetica A++. Aceste unitati sunt disponibile in trei modele: caseta de tavan, duct type si consola podea/tavan, si ofera o solutie compacta si flexibila pentru o varietate de aplicatii comerciale.

O gama larga de unitati interioare

Consola podea/tavan AUX U-Match este o solutie compacta, cu dimensiuni ultra-subtiri de 205 mm inaltime, si poate fi instalata vertical pe podea sau orizontal sub tavan, oferind flexibilitate in instalare. Aceasta utilizeaza compresoare GMCC DC Inverter R32 pentru a oferi un flux de aer stabil si fiabil chiar si in conditii extreme de temperatura.

Unitatea interna tip Duct AUX U-Match ofera o capacitate mai mare de flux de aer si de presiune statica variabila, monitorizata de controlerul cu fir. Acest model utilizeaza compresoare GMCC DC Inverter R32, iar tehnologia brevetata Constant Airflow Vol ajusteaza viteza ventilatorului pentru a obtine un flux de aer constant la iesirea conductei.

Caseta de tavan AUX U-Match ofera o solutie compacta, cu un panou nou de 8 directii si un afisaj LED. Aceasta unitate utilizeaza compresoare GMCC DC Inverter R32 si dispune de unitati interioare cu zgomot redus incepand de la 36 dB, fiind ideala pentru utilizare in birouri si spatii comerciale.

Alege un raport pret/calitate corect

Toate unitatile interne de aer conditionat comercial AUX U-Match sunt dotate cu controlere wireless LCD si posibilitatea de conectare la WiFi, pentru o instalare flexibila si o operare eficienta.

De asemenea, acestea au capacitatea de a prelua aer proaspat si de a utiliza filtre optionale pentru a imbunatati calitatea aerului.

Contacteaza firma de instalatii HVAC Vollmax pentru a primi rapid o oferta tehnica si comerciala.

Unitati interne Aer conditionat comercial AUX Free Match

Vollmax ofera o gama larga de unitati interne AUX Free Match, inclusiv console, pardoseala-tavan, canal, caseta si modele de perete.

Unitatile sunt de inalta performanta, cu un design elegant si functii utile. Ele sunt conectate la unitatile externe Free Match.

O gama larga de unitati interioare

Free Match Tip consola: solutie eleganta cu panou LED, controler wireless LCD si lama asimetrica verticala.

Free Match Tip podea/tavan: unitate de design nou, cu inaltime de 205 mm, controler wireless LCD si filtru detasabil.

Free Match Duct Type: design compact, controler wireless si prin cablu, presiune statica de 10 Pa si pompa de condens de 1200 mm.

Free Match Caseta de tavan: solutie eleganta cu functie de aer proaspat, lama spiralata tridimensionala si pompa de condens de 700~1.200 mm.

Split Free Match JC-Series: design minimal, filtru de praf de densitate ridicata, controler wireless LCD si lama asimetrica verticala.

Split Free MatchFZ-Serie: design elegant, panou LED discret, controler wireless LCD si lama asimetrica verticala.

Cere o oferta acum

Contacteaza-ne astazi pentru a afla mai multe despre unitatile interne de aer conditionat comercial AUX Free Match si pentru a solicita o evaluare personalizata a nevoilor tale de climatizare.

Aer conditionat comercial AUX

Aer conditionat comercial AUX Multisplit pentru un confort personalizat

Aerul conditionat comercial AUX oferit de Vollmax este o solutie flexibila si personalizabila pentru cladiri de dimensiuni mici si mari, cu nevoi de climatizare variate.

Aceste sisteme permit economisirea spatiului si reducerea numarului de unitati exterioare necesare, oferind un design de instalare flexibil si o economie semnificativa de energie.

Gama larga de unitati interioare, inclusiv unitatile montate pe perete si cele de tip pardoseala/tavan, permite potrivirea dispozitivelor la dimensiunea si tipul camerei si nevoile utilizatorilor.

Contacteaza-ne astazi pentru a afla mai multe despre aerul conditionat comercial AUX  si pentru a solicita o evaluare personalizata a nevoilor tale de climatizare.

Echipa noastra de experti te va ajuta sa alegi solutia perfecta pentru afacerea ta.

alege SERVICIile VOLLMAX

Descopera serviciile de proiectarea  instalatiilor de ventilatie pentru spatii din sectorul civil si industrial oferite de compania noastra

O cladire cu instalatii de ventilatie bine proiectata trebuie sa aiba si echipamentele potrivite, instalate si puse in functiune corect

Beneficiaza de functionarea optima si siguranta a instalatiilor tale cu ajutorul serviciilor noastre de mentenanta periodica