Aer conditionat rezidential AUX

Aer conditionat rezidential AUX

Vollmax va prezinta gama de unitati de aer conditionat rezidential AUX produse de inalta calitate si tehnologie de varf, care va ofera cele mai bune solutii pentru confortul termic al locuintei dumneavoastra.

AUX este un brand recunoscut la nivel international pentru inovatia, fiabilitatea si eficienta echipamentelor de aer conditionat pe care le produce.

Seriile Halo, Freedom si J-Smart sunt cele mai noi modele de aer conditionat rezidential dezvoltate de AUX, care pun la dispozitie cele mai avansate tehnologii pentru imbunatatirea calitatii aerului si a confortului termic din locuinta dumneavoastra.

Fie ca este vorba de o locuinta sau de un intreg proiect rezidential, de o casa sau un apartament, o cladire cu ux mixt sau cu de birouri gama noastra de aer conditionat AUX va ofera solutii personalizate pentru a va asigura confortul termic in orice moment al anului. Eficienta energetica ridicata, raportul pret/calitate excelent, tehnologia inovatoare si design-ul modern sunt doar cateva dintre caracteristicile care diferentiaza AUX de alti furnizori de pe piata.

CLIMATIZARE PROIECTE REZIDENTIALE

Vollmax Group este partenerul dumneavoastra de incredere in proiectele rezidentiale care necesita solutii de climatizare moderne si eficiente energetic.

Echipa noastra de profesionisti cu experienta ofera servicii complete de consultanta, proiectare, instalare si mentenanta, astfel incat sa va puteti beneficia de cele mai noi tehnologii (panouri fotovoltaice, sisteme vrf, pompe de caldura) care pot lucra impreuna in sisteme de eficientizare energetica a cladirilor..

AER CONDITIONAT REZIDENTIAL AUX

Aer conditionat rezidential AUX HALO: Eleganta si performanta

Unitatile de aer conditionat rezidential AUX HALO este un model de top al brandului AUX, lansat in 2020, cu tehnologii pentru confort, eficienta energetica si o varietate de functii, intr-un design elegant, cu influente japoneze.

Aer conditionat rezidential AUX HALO de la Vollmax

Daca doriti sa beneficiati de tehnologia de ultima generatie a aerului conditionat rezidential AUX HALO, contactati Vollmax, un furnizor si instalator autorizat de echipamente AUX. Contactati-ne astazi!

Functii aer conditionat rezidential AUX HALO

Eficienta energetica: Seria HALO are clasa A+++, cu sistem ALL DC Inverter si motoare de ventilator DC controlate de microcipuri Renesas si ruland pe tehnologia AUX Sine wave logic, asigurand un consum redus de energie.

AIC WiFi: AUX Intelligent Control are hardware Wi-Fi, cu aplicatie disponibila pentru IOS si ANDROID, permitand accesul la aerul conditionat din orice locatie.

Aer perfect: Seria HALO are filtre imbunatatite, filtre „PM 2,5”, tratament „Golden Fin” pentru schimbatorul de caldura si tehnologie brevetata AUTO Clean.

iFeel: Monitorizarea temperaturii este facuta de aparatul de aer conditionat de pe telecomanda.

i-Clean: Aceasta functie curata unitatea interioara prin racire, incalzire si uscare, cand aparatul este oprit.

FUNGUSPROOF: Aceasta functie usca unitatea interioara dupa oprirea aparatului de aer conditionat.

Tehnologia Inverter AUX 2020: Seria HALO poate functiona la o operare minima de 1 Hz si un control al temperaturii de 0,1 grade Celsius. Cand este in standby, unitatea consuma doar 0,3 W.

iFavor: Optiunea iFavor permite accesul direct la operatia preferata prin apasarea unui singur buton.

Pornire la tensiune joasa: Aceasta tehnologie permite unitatii sa porneasca la o tensiune de alimentare redusa.

Aer conditionat rezidential AUX J-SMART: Premiat international

Unitatea de aer conditionat rezidential AUX J-Smart este premiata iF Design Award 2019!

Cu un design unic si ingenious, inspirat din natura, J-Smart este prima unitate modulara AUX, usor de instalat si demontat, care reduce semnificativ timpul de instalare si interventie.

Aer conditionat rezidential AUX HALO de la Vollmax

Tehnologia unica unitatilor de aer conditionat AUX J-Smart ofera multiple functii precum iFEEL, Autoclean, Health Filters si Easy Cleaning, iar eficienta energetica a acestei serii este A++.

Cu compresor GMCC si  ventilator DC Inverter, controlate de microcipuri Renesas (control logic 180 Sine Wave), aparatele ofera o eficienta energetica excelenta pe tot parcursul anului.

Tehnologie WIFI

Controlul inteligent AUX incorporeaza tehnologia fiabila hardware USB WiFi din generatia IOT 2.0, cu aplicatii disponibile pentru IOS si ANDROID care permit accesul aparatului de oriunde va aflati.

Aer purificat

Seria J-Smart este echipata cu multe optiuni destinate sa ofere un aer de cea mai inalta calitate la interior.

Filtrul de praf este unul intarit si de inalta densitate si are o eficienta de filtrare cu 20% mai mare fata de cel standard.

Filtrele antiparticule PM2.5 filtreaza pana la 99.9% din bacterii. Tratamentul Golden Fin (optional) al schimbatorului de caldura previne umezeala, inlaturand bacteriile ce se pot forma si mirosurile neplacute.

De asemenea, tehnologia patentata Self Cleaning Plus indeparteaza excesul de condens din schimbatorul de caldura.

Functii speciale

Seria de unitati de aer conditionat rezidentail AUX J-Smart beneficiaza de o tehnologie speciala in monitorizarea temperaturii prin iFeel, iar functia i-Clean disponibila in modul de asteptare, genereaza gheata timp de 15 minute in modul de racire, eliminand impuritatile prin functia “Fungus Proof”.

Antifungus permite ventilatorului sa functioneze inca cateva minute dupa oprire, pentru a evapora condesul cauzat de functionarea in modul de racire.

Ca rezultat al unei eficiente energetice imbunatatite, unitatea de aer conditionat AUX J-Smart are un consum de doar 0.5W/ora in modul standby.

Aer conditionat rezidential AUX Freedom

Aer conditionat rezidential AUX Freedom

Seria Freedom este gama de intrare a brandului AUX, cu multiple avantaje competitive si respectand normele de eficienta energetica. Aceasta serie include o unitate externa compacta si fiabila, o unitate interna cu un design modern cu display LED si un nivel redus de zgomot.

Aer conditionat rezidential AUX Freedom de la Vollmax

Daca doriti sa beneficiati de avantajele tehnologiei de ultima generatie a aerului conditionat rezidential AUX Freedom, contactati Vollmax, un furnizor si instalator autorizat de echipamente AUX.

Echipa noastra de experti va poate ajuta sa selectati si sa instalati cel mai potrivit sistem de aer conditionat pentru casa dumneavoastra, astfel incat sa beneficiati de confortul si calitatea aerului de care aveti nevoie.

Functii aer conditionat rezidential AUX FREEDOM

iFEEL: Seria Freedom are tehnologie speciala de monitorizare a temperaturii. Telecomanda poate monitoriza temperatura, in loc sa monitorizeze temperatura pe perete la nivelul unitatii interioare.

i-Clean: Aceasta functie curata unitatea interna prin generarea de gheata timp de 15 minute in modul de racire, apoi se schimba pe incalzire pentru a transforma gheata in apa, care este apoi evaporata prin functia „Fungus Proof”. Rezultatul este o unitate interna mai curata.

AIC WiFi: Controlul intelligent AUX incorporeaza tehnologia fiabila hardware USB WiFi din generatia IOT 2.0, cu aplicatii disponibile pentru IOS si ANDROID care permit accesul aparatului de oriunde va aflati.

Aer purificat: Seria Freedom este echipata cu filtre imbunatatite de praf si PM 2.5 (optional) pentru a asigura aerul de cea mai buna calitate. Tratamentul Golden Fin (optional) al schimbatorului de caldura previne umiditatea si elimina bacteriile si mirosurile neplacute. Tehnologia Auto-Clean curata schimbatorul de caldura.

Eficienta energetica: Seria Freedom are eficienta energetica A++, cu un compresor GMCC si motoare de ventilator (intern si extern) DC Inverter controlate de microcipuri Renesas.

Aer conditionat rezidential Aux de la Vollmax

Alege cel mai bun raport pret/calitate

Cu o experienta de peste 20 de ani in instalarea de aer conditionat, Vollmax este partenerul perfect pentru proiectele rezidentiale ce necesita solutii de climatizare moderne si eficiente energetic.

Aerul conditionat rezidential AUX, oferit de Vollmax, este alegerea optima pentru cei care doresc sa aiba parte de confort termic in locuinta lor, in orice anotimp.

AUX este unul dintre cei mai importanti producatori de echipamente de climatizare la nivel mondial, iar aerul conditionat rezidential AUX se remarca prin design-ul elegant, tehnologia avansata si eficienta energetica ridicata.

Echipamentele sunt disponibile in diverse variante de putere si dimensiuni, astfel incat sa fie adaptate nevoilor fiecarui proiect rezidential in parte.

In plus, serviciile complete de consultanta, proiectare si instalare, oferite de Vollmax, asigura clientilor o solutie personalizata si optima pentru nevoile lor.

alege SERVICIile VOLLMAX

Descopera serviciile de proiectarea  instalatiilor de ventilatie pentru spatii din sectorul civil si industrial oferite de compania noastra

O cladire cu instalatii de ventilatie bine proiectata trebuie sa aiba si echipamentele potrivite, instalate si puse in functiune corect

Beneficiaza de functionarea optima si siguranta a instalatiilor tale cu ajutorul serviciilor noastre de mentenanta periodica