Aer conditionat VRF AUX

Aer conditionat VRF AUX

Sistemele de aer conditionat VRF AUX ARV6 sunt solutia optima pentru sistemul de climatizare a spatiilor comerciale, industriale sau rezidentiale.

Cu o gama variata de unitati interioare si exterioare, sistemul VRF AUX ARV6 este proiectat pentru a satisface toate cerintele de climatizare.

In plus sistemul de control „A-Link” este un sistem de control centralizat in retea, disponibila prin Lonworks, Modbus și BACnet. A-Link, permite utilizarea unui sistem de facturare AUX ARV, cu monitorizare independeta a consumului, ceea ce il face o solutie ideala pentru cladirile de birouri sau cladirile rezidentiale clasa A.

Sistem VRF perfect pentru cladiri eficiente energetic

Sistemul VRF AUX ARV6 este o alegere excelenta pentru cladiri eficiente energetic, datorita tehnologiilor de ultima generatie utilizate, cum ar fi compresoarele HITACHI ALL DC Inverter, ventilatoarele DC fara perii si tehnologia de schimbare a caldurii “Sub-Cooling”.

Vollmax ofera servicii de instalare si mentenanta a sistemelor VRF AUX ARV6

Echipa de specialisti Vollmax este pregatita sa ofere consultanta si suport tehnic pe toata durata proiectului, de la proiectare si instalare la servicii de intretinere si mentenanta.

Indiferent de nevoile dumneavoastra de climatizare, sistemul VRF AUX ARV6 va fi instalat si servisat cu profesionalism si expertiza de catre echipa Vollmax.

AER CONDITIONAT VRF AUX
Unitati exterioare VRF ARV6 Full DC Inverter pentru sisteme de aer conditionat industrial AUX

Unitati exterioare ARV6 pentru SISTEME DE AER CONDITIONAT VRF AUX

Unitatile exterioare ARV6 Full DC Inverter VRF reprezinta solutia ideala pentru aplicatii de aer conditionat industrial de dimensiuni mici si medii.

Concepute cu un design modern, acestea ofera capacitati intre 8kW si 90kW si sunt disponibile in variantele mini VRF, modulara si non-modulara.

Caracteristici tehnice AUX ARV6

ARV6 Mini este o serie compacta de unitati exterioare non-modulare, ideala pentru aplicatii de aer conditionat de dimensiuni mai mici. Cu o eficienta energetica exceptionala, ARV6 utilizeaza tehnologii de ultima generatie pentru a oferi un EER de 4,75 si un COP de 5,48, fiind lider in industrie cu valori IPLV de 6,17. 

Tehnologia DC Inverter furnizata de compresioarele HITACHI asigura un control mai bun si un consum mai mic indiferent de conditiile de functionare.

Unitatile exterioare ARV6 sunt echipate cu compresoare cu tehnologie japoneza, tip scroll special conceput cu o camera de presiune ridicata, iar controlul logic inovativ „1800 Sine Wave” Inverter al compresorului confera o eficienta mult imbunatatita fata de un control clasic „Sawtooth Wave”.

Designul unic AUX al fluxului de refrigerant „doi la unu”, tehnologia „Sub-Cooling” si schimbatorul de caldura cu design in forma de S construit cu aripioare de tip solzi si canelura interioara imbunatatesc, de asemenea, eficienta schimbului de caldura. Sistemul „Twin EXV” asigura un control precis al sarcinii si temperaturii, sporind eficienta si confortul utilizatorului.

CONTROL PRECIS AL SISTEMULUI VRF

AUX a conceput o logica unica a tehnologiei de balans a uleiului, fara conducte suplimentare de ulei, iar compresorul, motorul ventilatorului si modulul logic de backup asigura minimul de timpi morti ai sistemului.

Tehnologia secventei aleatorii opereaza pe rand unitatile si compresoarele. Aceste caracteristici fac instalarea ARV6 simpla si usoara, cu cabluri fara polaritate, adresare automata, tehnologie de incarcare automata si test de initiere prin apasarea unui buton.

Indiferent daca este vorba despre proiectare, furnizare sau instalare, Vollmax ofera o solutie completa pentru toate proiectele de aer conditionat industrial VRF AUX.

Prin colaborarea cu noi, beneficiezi de o solutie personalizata si eficienta, precum si de un partener de incredere pe intreaga durata a proiectului.

AER CONDITIONAT VRF AUX ARV6, Modular Type

Unitatile exterioare de aer conditionat industrial VRF AUX ARV6, Modular Type reprezinta solutia ideala pentru aplicatii comerciale mari care necesita o capacitate mai mare de climatizare. Seria Modular Type are o capacitate maxima de 246kW, iar seria individuala poate ajunge pana la 90kW.

Pentru a asigura controlul eficient al unitatilor VRF, AUX ARV6 vine cu o gama larga de optiuni de control, inclusiv acces wireless la sistemele BMS si software de control centralizat.

Aceste unitati sunt echipate cu tehnologie Hitachi DC Inverter completa, compresoare cu camera de inalta presiune si motoare ventilator DC fara perii, pentru a asigura un consum redus si o eficienta energetica de top.

TEHNOLOGIE VRF DE ULTIMA GENERATIE

Schimbatorul de caldura cu design in forma de S imbunatateste eficienta schimbului de caldura, iar tehnologia Twin EXV asigura un control precis al sarcinii si temperaturii, crescand confortul utilizatorului.

In plus, unitatile ARV6 Modular sunt proiectate cu o tehnologie precisa de control si balans al uleiului, fara conducte suplimentare de ulei si cu tehnologie de backup, asigurand minimul de timpi morti ai sistemului.

ALEGE INTELIGENT

Daca aveti nevoie de o solutie de aer conditionat industrial VRF pentru aplicatii comerciale mari, alegerea unitatilor exterioare VRF AUX ARV6, Modular Type este cu siguranta una ideala.

Contactati echipa Vollmax pentru consultanta si suport tehnic de specialitate in toate fazele proiectului.

Unitate externa a aer conditionat industrial VRF AUX ARV6 Mini

Aer conditionat VRF AUX ARV6 MINI

ARV6 Mini este o solutie compacta non-modulara de unitati exterioare, special conceputa pentru aplicatii VRF de dimensiuni mici.

Aceste unitati sunt ideale pentru a fi folosite in aplicatii rezidentiale mari sau cladiri mici de birouri.

Cu tehnologii avansate si un design modern, ARV6 Mini ofera eficienta energetica superioara, confort si flexibilitate in utilizare.

Eficienta Energetica PENTRU PROIECTUL TAU DE CLIMATIZARE

ARV6 Mini este lider in eficienta energetica in industrie, cu o valoare IPLV de 6,17, EER de 4,75 si cel mai bun COP de 5,48.

Acest lucru este posibil prin utilizarea celor mai noi tehnologii de eficienta energetica, precum compresoarele de ultima generatie EVI ALL DC Inverter, motoare ventilator DC fara perii si un schimbator de caldura e-Pass cu placi.

Unitatile exterioare ARV6 sunt echipate cu tehnologie DC Inverter completa, iar compresoarele cu camera de inalta presiune DC Inverter sunt combinate cu motoare cu ventilator DC fara perii, asigurand un control mai bun si un consum mai mic in orice conditii.

Design si Tehnologie avansata

Unitatile exterioare VRF AUX ARV6 Mini sunt echipate cu compresoare HITACHI, cu tehnologie japoneza, tip scroll, special concepute cu o camera de presiune ridicata.

Controlul logic inovativ “1800 Sine Wave” Inverter al compresorului confera o eficienta mult imbunatatita fata de un control clasic “Sawtooth Wave”.

Ca si celelalte unitati VRF din gama AUX ARV6, aceste unitati beneficieaza de tehnologiile “Sub-Cooling”, “Twin EXV”, Tehnologiei de balans a uleiului.

Alegeti ARV6 Mini pentru a beneficia de cea mai buna solutie de aer conditionat industrial VRF. Contactati echipa noastra de specialisti pentru a va ajuta cu consultanta si suport

Unitati interioare VRF AUX ARV6

Unitati interioare ARV6 sunt proiectate pentru a oferi o solutie de climatizare eficienta si confortabila pentru spatiile interioare. Acestea sunt disponibile in mai multe variante pentru a se potrivi cu nevoile fiecarui spatiu.  Toate unitatile interioare ARV6 sunt dotate cu filtre de aer detasabile si lavabile pentru a asigura un mediu de lucru confortabil si sanatos.

Sistemele VRF AUX ARV6 pot fi controlate cu sistemul ARV6 Smart Control care ofera o gama variata de optiuni de control, de la accesul wireless la sistemele BMS, pentru o aplicatie flexibila. Sistemul de facturare AUX ARV, cu monitorizare independeta a consumului este deasemenea disponibil facand din sistele VRF AUX o optiune excelenta pentru cladirile cu spatii multiple de inchiriat.

Unitatile interioare de aer conditionat industrial VRF AUX ARV6 sunt echipate cu tehnologie avansata de eficienta energetica si un control precis al sarcinii si temperaturii, sporind eficienta si confortul utilizatorului.

Unitati VRF DUCT PENTRU ORICE PROIECT HVAC

Unitatile interioare Duct cu aport de aer proaspat ARV6 ofera o capacitate mare de tratare a aerului proaspat si include o telecomanda wireless LCD pentru o utilizare usoara. 

Unitatile interioare Duct de presiune ridicata ARV6 sunt echipate cu o pompa de condens pentru a ridica apa pana la 500 mm, iar unitatile interioare Duct Slim ARV6 sunt compacte si usor de instalat in plafon

Unitate interioară VRF AUX ARV6

CASETE DE TAVAN SI UNITATI DE PODEA ARV6

Caseta pe 8 directii AUX ARV6 are un design elegant si este usor de instalat si servisat. Caseta este echipata cu o pompa de condens care poate ridica apa pana la 500 mm.

AUX ofera si unitati interioare de Podea/Tavan ARV6 ce sunt concepute pentru a fi instalate pe podea sau pe tavan in functie de spatiu si designul interior. Aceste unitati sunt doate cu filtre de aer detasabile si lavabile si vin cu o plaja larga de puteri, intre 4,5 si 15 kW.

Antreprenorul tau de instalatii de aer conditionat VRF AUX

Proiectant, furnizor si instalator de incredere - sisteme VRF

Vollmax este partenerul ideal pentru orice proiect de aer conditionat industrial VRF AUX, oferind solutii complete si personalizate la cele mai inalte standarde de calitate.

Echipa noastra de specialisti va sta la dispozitie cu consultanta si suport tehnic pe intreaga durata a proiectului, asigurandu-se ca solutia aleasa se potriveste cu necesitatile si specificatiile cladirii.

In plus, scapi de problemele pe termen lung, deoarece Vollmax ofera si servicii de mentenanta si reparatii pentru toate sistemele de aer conditionat industrial VRF AUX, asigurandu-se ca acestea functioneaza in mod optim si ofera performante exceptionale pe toata durata lor de viata.

Pentru a beneficia de toate aceste avantaje si pentru a alege cea mai buna solutie de aer conditionat industrial VRF AUX pentru nevoile dumneavoastra, nu ezitati sa contactati echipa Vollmax.

Alege Vollmax ca partener de incredere pentru solutiile dumneavoastra de aer conditionat industrial VRF ce folosesc gama AUX ARV6!

alege SERVICIile VOLLMAX

Descopera serviciile de proiectarea  instalatiilor de ventilatie pentru spatii din sectorul civil si industrial oferite de compania noastra

O cladire cu instalatii de ventilatie bine proiectata trebuie sa aiba si echipamentele potrivite, instalate si puse in functiune corect

Beneficiaza de functionarea optima si siguranta a instalatiilor tale cu ajutorul serviciilor noastre de mentenanta periodica