Aer conditionat comercial Gree

GREE U-Match - solutia de aer conditionat comercial gree

Sistemul de aer conditionat comercial Gree U-Match ofera o solutie personalizabila pentru a raspunde nevoilor unice ale fiecarui proiect de instalatii de aer conditionat pentru uz comercial. Aceasta este o alegere excelenta pentru cei care doresc o solutie convenabila, eficienta energetic si adaptabila pentru fiecare spatiu.

Cu o gama larga de unitati interioare, inclusiv tip split, tip plafon, tip duct si de podea/plafon, toate unitatile sunt la fel de puternice si flexibile, avand functii avansate inclusiv ‘G-10 inverter control’, niveluri reduse de zgomot si refrigerant ecologic R32.

Seria U-Match a unitatilor de aer conditionat Gree este potrivita pentru aplicatii comerciale si poate fi instalata in magazine, birouri, sali de conferinte, hoteluri, restaurante, cluburi, sali de sport si pensiuni.

Contactati-ne astazi pentru a afla mai multe despre cum aceste unitati inovatoare pot imbunatati confortul si eficienta energetica a spatiului dvs. comercial.

AER CONDITIONAT COMERCIAL GREE U-MATCH

Aer conditionat comercial Gree U-Match: Flexibilitate si putere

Unitatile din gama de unitati de aer conditionat comercial Gree U-Match sunt fabricate in diferite dimensiuni pentru a se adapta la fiecare provocare in gestionarea climatului si sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic.

Compresorul G-10 de tip inverter reduce zgomotul la 56 decibeli, oferind o performanta ridicata indiferent de temperature dorita. Datorita tehnologiei avansate, sistemul de aer conditionat multisplit Gree elimina metoda traditionala de oprire-pornire a unitatilor cu viteza fixa.

Carcasa unitatii externe este din otel si ofera protectie impotriva conditiilor meteorologice, iar temperature minima de functionare este de -15°C si este echipata cu diagnoza multi-punct.

Pentru proprietarii de afaceri care doresc sa opereze cu principii ecologice, refrigerantii R410A sau R32 sunt alegerea ideala pentru orice companie din secolul 21, iar utilizarea unui compresor cu viteza variabila asigura o gestionare stabila si puternica a temperaturii intr-o varietate mare de aplicatii comerciale.

Contactati-ne astazi pentru a afla mai multe despre cum aceste unitati inovatoare pot imbunatati confortul si eficienta energetica a spatiului dvs. comercial sau rezidential.

Caseta tavan U-Match R32

Daca sunteti in cautarea unei solutii fiabile si eficiente pentru nevoile dvs. de racire si incalzire, fara a compromite estetica si nivelul de zgomot, atunci ar trebui sa va intereseze gama de produse caseta de tavan U-Match de la Gree, cel mai mare producator de aer conditionat din lume.

Caseta de tavan U-Match este o unitate aer conditionat tip caseta cu patru directii care poate fi instalata usor in tavanul suspendat. Are o grila de evacuare decorativa discreta care se integreaza in orice decor. De asemenea, functioneaza in liniste, cu un nivel sonor intre 41-53 dBA.

Tehnologia inverter G10 foloseste un compresor cu viteza variabila pentru a ajusta productia de racire si incalzire in functie de necesitatile camerei. Astfel, puteti economisi energie, reduce zgomotul din exterior si mentine temperatura camerei constanta.

Caseta de tavan U-Match are functii precum evacuarea aerului in patru directii, mai multe viteze ale ventilatorului, controlul cu oscilare, adaptarea automata a tensiunii si o pompa de drenaj a condensului interna.

Caseta de tavan U-Match este compatibila cu telecomanda wireless de la Gree, care va permite sa reglati setarile si modurile cu usurinta. De asemenea, o puteti conecta la sistemul inteligent control de la distranta de la Gree, care va permite sa controlati aerul conditionat de oriunde, folosind smartphone-ul sau tableta.

Caseta de tavan U-Match este o alegere excelenta pentru oricine doreste sa se bucure de un sistem de racire si incalzire confortabil si eficient. Este potrivit pentru orice camera, fie ca este o camera de zi, dormitor, birou sau spatiu comercial. Este garantat si sustinut de serviciul pentru clienti Gree.

Vollmax iti ofera proiectare, furnizare, instalare si mententanta pentru unitatile de tip caseta de tavan Gree U-Match, daca sunteti interesat sa aflati mai multe despre gama de produse caseta de tavan U-Match, contactati-ne astazi.

Duct U-Match

Cautati o solutie fiabila, ascunsa si eficienta pentru nevoile dvs. de racire si incalzire? Doriti sa va bucurati de un climat interior confortabil fara a compromite spatiul interior? Daca da, atunci ar trebui sa va intereseze gama de unitati de aer conditionat tip duct U-Match de la Gree, pe care Vollmax le poate furniza si instala rapid fara a compromite designul interior al incaperii.

Unitatea tip duct U-Match este un sistem de aer conditionat comercial, care poate fi instalat usor in spatii comerciale, clinici medicale si de infrumusetare, pensiuni, hoteluri, etc.. Are o eficienta ridicata de pana la SEER/SCOP de 7.20/4.30, capacitati de pana la 58000 BTU si un plaja larga de temperaturi de functionare, de la -20°C la 52°C. Unitatile interioare sunt compacte si silentioase, cu un nivel sonor intre 35-49 dBA.

Unitatea tip duct U-Match are doua tipuri de metode de alimentare cu energie: alimentarea independenta pentru unitatea interioara si cea exterioara sau unitatea exterioara alimenteaza unitatea interioara. Puteti alege cea care se potriveste cel mai bine cu necesitatile de instalare si cablare. Sistemul are, de asemenea, optiuni de control cu fir sau fara fir, care va permit sa reglati setarile si modurile cu usurinta.

Ductul U-Match are functii precum functia de autodiagnosticare, care detecteaza si afiseaza codurile de eroare pentru depanarea usoara; racirea la temperaturi scazute, care permite sistemului sa functioneze in modul de racire la temperaturi exterioare de pana la -20°C; si functia de repornire automata, care restabileste sistemul la setarile anterioare dupa o pene de curent.

Unitatea tip duct U-Match este o alegere excelenta pentru oricine doreste sa se bucure de un sistem de racire si incalzire confortabil si eficient, iar echipele de instalatori Vollmax vi le pot pune in functione rapid si fara deranj.

Unitate PODEA/TAVAN U-Match

Daca cautati o solutie fiabila si eficienta pentru nevoile dvs. de racire si incalzire, cu o instalare flexibila si usoara, atunci ar trebui sa va intereseze gama de unitati de aer conditionat de tavan/podea U-Match de la Gree.

Unitatea de tavan/podea U-Match este un aer conditionat cu conducte divizat, care poate fi instalat usor in camere de 50-70 mp, cum ar fi birouri, magazine, pensiuni, piscine sau hoteluri. Aceasta unitate respecta standardele de clasa energetica A++ pentru racire si A+ pentru incalzire, ceea ce inseamna ca poate economisi bani pe facturile dvs. de electricitate si reduce amprenta dvs. de carbon.

Unitatea de tavan/podea U-Match este livrat in doua capacitati de racire de 5.30 si 7.1 kW, ceea ce inseamna ca poate raci sau incalzi orice spatiu rapid si eficient. Are, de asemenea, functii precum modul de noapte, care reduce nivelul de zgomot si ajusteaza temperatura pentru un somn mai bun; functia de racire la temperaturi scazute, care permite sistemului sa functioneze in modul de incalzire la temperaturi exterioare de pana la -20°C; evacuarea aerului in 360°, care distribuie aerul uniform in toate directiile; si control independent al jaluzelelor, care va permite sa directionati fluxul de aer unde doriti.

Unitatea de tavan/podea U-Match GUD50W1/NhA-S este o alegere excelenta pentru oricine doreste sa se bucure de un sistem de racire si incalzire confortabil si eficient. Este potrivita pentru orice camera, cu o instalare flexibila si usoara.

Aer conditionat comercial Gree de la Vollmax

AER CONDITIONAT REZIDENTIAL GREE - VOLLMAX VA OFERA SOLUTIA OPTIMA PENTRU UN PROIECT REZIDENTIAL

Cu o experienta de peste 20 de ani in instalarea de aer conditionat, Vollmax Group este partenerul potrivit pentru proiecte de instalatii complexe care necesita solutii de climatizare moderne si eficiente energetic.

Unitatile de aer conditionat comercial Gree U-Match, oferit de Vollmax, este alegerea optima pentru cei care doresc sa aiba parte de confort termic in spatiul comercial, indiferent de anotimp.

Gree este unul dintre cei mai importanti producatori de echipamente de climatizare la nivel mondial, iar unitatile de aer conditionat comercial Gree se remarca prin design-ul elegant, tehnologia avansata si eficienta energetica ridicata.

Echipamentele sunt disponibile in diverse variante de putere si dimensiuni, astfel incat sa fie adaptate nevoilor fiecarui proiect de instalatii de aer conditionat in parte. In plus, serviciile complete de consultanta, proiectare si instalare, oferite de Vollmax Group, asigura clientilor o solutie personalizata si optima pentru nevoile lor.

alege SERVICIile VOLLMAX

Descopera serviciile de proiectarea  instalatiilor de ventilatie pentru spatii din sectorul civil si industrial oferite de compania noastra

O cladire cu instalatii de ventilatie bine proiectata trebuie sa aiba si echipamentele potrivite, instalate si puse in functiune corect

Beneficiaza de functionarea optima si siguranta a instalatiilor tale cu ajutorul serviciilor noastre de mentenanta periodica