Aer conditionat industrial VRF Gree

Aer conditionat industrial VRF Gree

Sistemele de aer conditionat industrial VRF Gree ofera o eficienta energetica ridicata, deoarece poate gestiona in mod inteligent temperatura interioara a cladirii, ceea ce duce la o economie semnificativa de energie.

Gree a proiectat sistemul VRF sa ofere un nivel ridicat de confort, deoarece poate fi ajustat pentru a satisface cerintele de climatizare specifice ale fiecarei zone a cladirii.

Un sistem VRF flexibil

In functie de necesitatile stabilite de proiectantul de instalatii, selectia facuta de un inginer specialist sistemele VRF Gree pot oferi racire, incalzire, apa calda menajera si incalzire in pardoseala, putand conecta pana la 80 de unitati interne la un sistem extern cu pana la 246 kW.

Sistemele VRF Gree pot fi utilizate intr-o gama larga de proiecte de aer conditionat, cum ar fi proiecte rezidentaile, cladiri de birouri, magazine, centre medicale si clinici, hoteluri si locuinte de vacanta, sali de conferinte si evenimente, fabrici si uzine, sali de sport si fitness, scoli si institutii de invatamant.

Inovavtii VRF de la Gree

Gree inoveaza in permanenta, lansand de curand un echipament VRF care este optimizat pentru alimentarea cu panouri fotovoltaice, Vollmax putand implementa ambele solutii intr-un proiecte “verde”.

Pana la 80 de unitati interne pot fi conectare la un sistem de unitati externe

Alege o firma de instalatii cu experienta in sistemele de aer conditionat industrial VRF

AER CONDITIONAT INDUSTRIAL VRF GREE

Aer conditionat industrial VRF Gree GMV6

Unitatea de aer conditionat industrial VRF Gree GMV6 este ultimul model lansat de cel mai mare producator mondial de unitati de aer conditionat. VRF reprezinta Fluxul variabil de refrigerant, o tehnologie ce permite operarea la temperaturi si capacitati diferite pentru unitatile interioare.

Sistemul VRF Gree GMV6 utilizeaza tehnologia DC inverter pentru a ajusta viteza compresorului si fluxul de refrigerant in functie de cerintele de incarcare, obtinand eficienta ridicata si economie de energie.

Unitatea de aer conditionat industrial VRF Gree GMV6 este ultimul model lansat de cel mai mare producator mondial de unitati de aer conditionat.

VRF = Fluxul variabil de refrigerant, o tehnologie ce permite operarea la temperaturi si capacitati diferite pentru unitatile interioare.

Sistemul VRF Gree GMV6 utilizeaza tehnologia DC inverter pentru a ajusta viteza compresorului si fluxul de refrigerant in functie de cerintele de incarcare, obtinand eficienta ridicata si economie de energie.

GMV6 are numeroase avantaje fata de sistemele VRF conventionale, printre care:

  • Optiunea de recuperare a caldurii pentru a creste capacitatea de incalzire si pentru a reduce timpul de dezghetare in conditii de temperatura ambientala scazuta.
  • Are un design nou de schimbator de caldura, care mareste zona de schimb de caldura si reduce rezistenta aerului, imbunatatind eficienta transferului de caldura si reducand nivelul de zgomot.
  • Are tehnologia de comunicare CAN+, care permite transmiterea rapida si stabila a datelor intre unitatile interioare si exterioare, imbunatatind fiabilitatea si performanta sistemului.
  • Are o plaja de operare ambientala superioara, de pana la 55°C in modul de racire si -25°C in modul de incalzire.

Sistemul VRF Gree GMV6 are o plaja larga de capacitati, de la 22,4 kW la 246 kW, potrivita pentru diverse aplicatii, Vollmax instaland astfel de sisteme VRF in proiecte de climatizare pentru: cladiri de birouri, spauri, spatii comerciale, hipermarketuri, depozite logistice.

Aer conditionat industrial VRF GREE GMV5 Home

Unitatea de aer conditionat industrial VRF Gree GMV5 Home ofera aer conditionat centralizat, apa calda menajera si incalzirea prin pardoseala intr-un singur sistem de ultima generatie. Acest sistem VRF permite un coeficient de performanta SEER de 6,8 si poate incalzi apa in timpul racirii spatiului interior.

Tehnologia All DC inverter utilizata in unitatile de aer conditionat industrial VRF Gree GMV5 Home imbunatateste eficienta de compresie si reduce supraincalzirea. 

Motorul de mare eficienta „Permasyn” ofera performante mai bune decat compresoarele traditionale DC inverter. Prin controlul automat al temperaturii apei, sistemul de incalzire prin pardoseala mentine o temperatura interioara stabila si asigura confortul utilizatorului.

GMV5 Home utilizeaza tehnologia de recuperare a caldurii, care recupereaza caldura de condensare in timpul functionarii pe modul racire si o refoloseste pentru a produce apa calda pentru uz casnic, fara costuri suplimentare.

Intervalul larg de temperatura exterioara de functionare al unitatii externe a sistemului VRF Gree GMV5 Home este de -5℃ ~ 50℃ pentru modul racire si de -15℃ ~ 24℃ pentru modul incalzire.

GMV5 Home este o solutie eficienta si convenabila pentru cei care doresc un sistem centralizat de aer conditionat, apa calda menajera si incalzire prin pardoseala, fiind potrivit pentru locuinte si cladiri rezidentiale. 

  1. Puteti afla mai multe detalii despre acest sistem VRF pe blogul nostru sau puteti sa ne contactati pentru un proiect de climatizare si panouri fotovoltaice folosind sistemul VRF GMV5 Home de la Gree.

Aer conditionat industrial VRF GREE GMV6 HR

Vollmax va ofera o solutie de aer conditionat industrial VRF fiabila si eficienta, prin sistemul VRF Gree GMV6 HR. 

Cu o gama larga de puteri de la 22,4 kW la 246 kW, acesta poate realiza racire, incalzire, apa calda menajera simultan, oferind o solutie cuprinzatoare pentru multiplele cerinte ale clientilor in ceea ce priveste aerul conditionat, apa calda menajera si incalzirea prin pardoseala.

Sistemul VRF Gree GMV6 HR adopta mai multe tehnologii de ultima generatie, cum ar fi noul sistem de recuperarea a caldurii cu eficienta ridicata, tehnologia de comunicare CAN+, tehnologia de economisire a energiei si tehnologia de control inteligent. 

In plus, noua generatie de sistem de control de gestionare inteligenta si solutia de aer proaspat sanatos asigura economisirea excelenta de energie, confortul si fiabilitatea unitatii. 

Aceasta unitate de aer conditionat industrial VRF are o plaja larga de functionare de la -25℃ la 55℃, ceea ce o solutie eficienta indiferent de anotimp.

Sistemul VRF Gree GMV6 HR este o alegere excelenta pentru orice companie sau afacere care doreste sa isi imbunatateasca eficienta si confortul, de la cladiri de birouri la supermarketuri, hoteluri sau pensiuni mai mari, hale industriale si spatii de depozitare.

Cu tehnologii de ultima generatie, acest sistem ofera o performanta superioara si o durata de viata mai lunga decat alte sisteme de aer conditionat. Este garantat si sustinut de serviciul pentru clienti Gree.

Daca sunteti interesat sa aflati mai multe despre sistemul VRF Gree GMV6 HR, Vollmax va ofera proiectare, furnizare, instalare si punere in functiune rapid si la un pret competitiv.

Aer conditionat industrial VRF GREE GMV5 Mini

Unitatile de aer conditionat industrial VRF Gree GMV5 Mini sunt o solutie ideala pentru aplicatii comerciale si industriale usoare, fiind dotat cu un design compact care faciliteaza instalarea, cu o unitate exterioara ce poate fi conectata la o gama variata de unitati interioare.

Sistemul VRF Gree GMV5 Mini utilizeaza compresoare de inalta performanta care imbunatatesc mult eficienta energetica in timp ce mentin un nivel scazut de zgomot in timpul functionarii. Compresoarele sunt proiectate pentru a functiona normal intr-o gama larga de intervale de temperatura, reducand astfel pierderea de putere si mentinand un nivel ridicat de performanta.

Acest sistem dispune de o tehnologie de reglare a vitezei fara trepte, care poate varia intre 5Hz si 65Hz, ajutand astfel la economisirea de energie electrica. Tehnologia de control al cuplului motorului permite reducerea costurilor de exploatare, iar modurile independente de utilizare permit dezactivarea modului de racire sau incalzire pentru a evita erorile de functionare.

Sistemul VRF Gree GMV5 Mini poate suporta o combinatie de 4 unitati exterioare ce pot fi conectate cu 80 de unitati interioare, fiind aplicabil in special pentru construirea de cladiri de birouri sau hoteluri. In plus, atunci cand o unitate trebuie sa fie reparata, aceasta poate fi oprita fara a afecta functionarea intregului sistem.

Daca sunteti interesat sa aflati mai multe despre unitatile de aer conditionat industrial VRF Gree, contactati-ne astazi. Vom fi bucurosi sa va oferim o estimare gratuita si sa va ajutam sa alegeti cea mai buna solutie pentru afacerea dvs.

Aer conditionat industrial VRF GREE GMV5 Slim

Unitatile de aer conditionat VRF Gree GMV5 Slim sunt ideale pentru aplicatii comerciale si industriale mai mici cum ar fi proiectele rezidentiale, birourile si magazinele.

Cu o gama de capacitate de la 8 HP la 12 HP, unitatile de aer conditionat industrial VRF Gree GMV5 Slim ofera multiple posibilitati de combinare modulara.

Unitatile interioare se pot alege in functie de diversele cerinte de decorare. Instalarea este mai usoara, mai ieftina si mai rapida datorita dimensiunilor mici ale unitatilor.

Tehnologia All DC inverter si motorul de mare eficienta permasyn imbunatatesc eficienta energetica, in timp ce reglarea vitezei fara trepte ajuta la economisirea de energie electrica. 

Tehnologia de control al cuplului motorului reduce si mai mult costurile de exploatare, iar modurile independente de utilizare previn erorile de functionare.

Capacitatea maxima generata de o singura unitate exterioara este de 22 HP, iar prin combinarea mai multor unitati exterioare capacitatea maxima poate atinge 88 HP.

Unitatile VRF Gree GMV5 Slim poate suporta o combinatie de 4 unitati exterioare ce pot fi conectate cu 80 de unitati interioare, ceea ce il face ideal pentru cladiri de birouri sau hoteluri.

Mentenanta este facila si fara impact asupra functionarii intregului sistem. Unitatile de aer conditionat VRF Gree GMV5 Slim sunt alegerea perfecta pentru cei care cauta o solutie eficienta, flexibila si economica pentru sistemul lor centralizat de aer conditionat. 

Contactati-ne astazi pentru a afla mai multe informatii despre aceste unitati de inalta performanta.

Antreprenorul tau de instalatii de aer conditionat industrial VRF GREE

ALEGE UN INSTALATOR DE AER CONDITIONAT INDUSTRIAL VRF CU EXPERIENTA

Vollmax este o companie specializata in instalarea sistemelor de climatizare industriala, inclusiv a sistemelor de aer conditionat industrial VRF Gree.

Echipa noastra de tehnicieni experimentati va asigurat selectarea, instalarea corecta si punerea in functiune a sistemului VRF Gree, astfel incat acesta sa functioneze la capacitate maxima si sa indeplineasca toate cerintele de confort si eficienta energetica.

Daca aveti nevoie de un antreprenor general de instalatii pentru proiectul dvs. de aer conditionat industrial VRF Gree, Vollmax este partenerul de incredere pe care il cautati.

De peste 20 de ani, oferim servicii complete de proiectare, selectie, furnizare, montare si mentenanta a sistemelor de aer conditionat industrial VRF Gree de la Gree.

Contactati-ne astazi pentru mai multe informatii si pentru a afla cum va putem ajuta sa aveti o solutie de climatizare eficienta si confortabila pentru proiectul dvs. de aer conditionat industrial VRF Gree.

alege SERVICIile VOLLMAX

Descopera serviciile de proiectarea  instalatiilor de ventilatie pentru spatii din sectorul civil si industrial oferite de compania noastra

O cladire cu instalatii de ventilatie bine proiectata trebuie sa aiba si echipamentele potrivite, instalate si puse in functiune corect

Beneficiaza de functionarea optima si siguranta a instalatiilor tale cu ajutorul serviciilor noastre de mentenanta periodica