Aer conditionat comercial Haier

Sisteme de aer conditionat comercial Haier Light Commercial

Sistemele de aer conditionat comercial Haier Light Commercial sunt proiectate pentru a oferi o performanta excelenta, fara a compromite eficienta energetica. Acestea sunt ideale pentru spatiile comerciale, cum ar fi birouri, magazine si restaurante, datorita caracteristicilor lor unice.

Siguranta si confortul clientilor sunt prioritare in orice afacere, iar un sistem de aer conditionat comercial de inalta calitate poate asigura ambele. Sistemele de aer conditionat comercial Haier Light Commercial sunt o alegere excelenta pentru orice afacere care cauta un sistem eficient si fiabil.

Performanta excelenta

Sistemele de aer conditionat comercial Haier Light Commercial ofera o performanta excelenta in orice mediu comercial. Acestea sunt proiectate pentru a raci rapid si eficient, asigurand un mediu confortabil si placut pentru clienti si angajati.

Unitati interne pentru orice aplicatie

Sistemele de aer conditionat comercial Haier Light Commercial sunt proiectate cu un design modern si estetic, astfel incat sa se potriveasca perfect in orice mediu comercial. Gama de unitati interne acopera diferite game de puteri si tipuri de unitati, pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecarei afaceri.

Proiectare, selectie, vanzare si instalare

Daca sunteti in cautarea unui sistem de aer conditionat comercial de inalta calitate, atunci Vollmax este alegerea perfecta pentru dumneavoastra.

Cu o gama larga de produse, inclusiv sisteme de aer conditionat comercial Haier Light Commercial, Vollmax poate oferi solutii personalizate pentru orice nevoie de climatizare incepand de la proiectare si selectie si pana la intalare si mententanta.

Contactati-ne astazi pentru a afla mai multe despre produsele noastre si cum va putem ajuta sa imbunatatiti confortul si eficienta afacerii dumneavoastra.

AER CONDITIONAT COMERCIAL HAIER

Sisteme de aer conditionat comercial Haier Light Commercial R410A

Gama Haier Light Commercial R410A este o solutie eficienta si fiabila de aer conditionat pentru spatiile comerciale de dimensiuni medii si mari, utilizand refrigerantul R410A cu impact redus asupra mediului.

Aceasta gama ofera o varietate de tipuri de unitati interne, inclusiv unitati de podea, tavan, perete, caseta si tip canal ascuns, cu o capacitate de racire intre 2.6 kW si 18 kW si clasificare energetica intre A++ si A+++.

Caracteristici tehnice avansate

Gama Haier Light Commercial R410A este echipata cu tehnologie Inverter pentru economie de energie, cu functionare intr-un interval de temperatura cuprins intre -15°C si +50°C, cu un filtru avansat de aer, cu functie de autodiagnosticare si control prin aplicatie mobila.

De asemenea, aceste unitati pot fi conectate la sistemele de automatizare a cladirilor, oferind o solutie de racire avansata si controlabila.

Beneficii pentru afacerea dvs.

Gama Haier Light Commercial R410A este conceputa pentru a oferi un mediu confortabil si igienic, imbunatatind calitatea aerului si cresterea productivitatii angajatilor.

Aceste unitati economisesc energie si ofera costuri mai mici pe termen lung, asigurand un timp de amortizare mai scurt.

Alegerea potrivita pentru cladirile comerciale

Daca sunteti in cautarea unei solutii de racire eficiente si fiabile pentru cladirile comerciale de dimensiuni medii si mari, Gama Haier Light Commercial R410A poate fi alegerea potrivita.

Vollmax ofera servicii complete de proiectare, comercializare si instalare a acestor sisteme de aer conditionat Haier in proiecte complexe de climatizare la nivel national de peste 15 ani.

Sisteme de aer conditionat comercial Haier Light Commercial Maxi Split

Unitatile de aer conditionat comercial Haier Light Commercial Maxi Split sunt o solutie puternica si flexibila de aer conditionat pentru cladirile comerciale de dimensiuni mari, cum ar fi magazine, restaurante sau birouri.

Aceasta gama utilizeaza tehnologia Inverter pentru economie de energie si ofera o solutie de racire eficienta si fiabila.

Tipuri de unitati interne

Gama Haier Light Commercial Maxi Split include o varietate de tipuri de unitati interne, inclusiv unitati de podea, de tavan, mai multe tipuri de ducturi si casete de tavan, cu o capacitate de racire intre 5.3 kW si 18 kW si clasificare energetica intre A++ si A+++.

Caracteristici tehnice

Unitatile de aer conditionat comercial Haier Light Commercial Maxi Split sunt echipate cu tehnologie Inverter pentru economie de energie, cu functionare intr-un interval de temperatura cuprins intre -15°C si +50°C, cu un filtru avansat de aer, cu functie de autodiagnosticare si control prin aplicatie mobila. De asemenea, aceste unitati pot fi conectate la sistemele de automatizare a cladirilor, oferind o solutie de racire avansata si controlabila.

Beneficii pentru afacerea dvs.

Gama Haier Light Commercial Maxi Split este conceputa pentru a oferi un mediu confortabil si igienic, imbunatatind calitatea aerului si cresterea productivitatii angajatilor.

Aceste unitati economisesc energie si ofera costuri mai mici pe termen lung, asigurand un timp de amortizare mai scurt.

Alegeti calitatea si fiabilitatea Haier si serviciile complete de instalatii de la Vollmax, pentru o solutie completa de racire a spatiilor comerciale de orice dimensiune.

Sisteme de aer conditionat comercial Haier Light Commercial Maxi Split

Vollmax ofera sistemele de aer conditionat comercial Haier Light Commercial R32 deoarece sunt o solutie eficienta si fiabila pentru spatiile comerciale si rezidentiale de dimensiuni mici si medii.

Aceasta gama utilizeaza refrigerantul R32, care are un impact redus asupra mediului inconjurator, ceea ce inseamna ca este o optiune sustenabila pentru afacerea dvs.

O gama larga de unitati interioare

Gama de produse de aer conditionat Haier Light Commercial R32 include o varietate de tipuri de unitati interne, inclusiv: unitati de podea, casete de tavan, unitati de perete – split, unitati tip duct de diverse presiuni si modele, etc.

Aceste unitati sunt disponibile in capacitate de racire de la 2.6 kW pana la 18 kW si sunt clasificate energetic intre A++ si A+++.

Caracteristici gama

Gama Haier Light Commercial Commercial R32 ofera o serie de caracteristici tehnice avansate, cum ar fi:

  • Control prin aplicatie mobila
  • Filtru avansat de aer
  • Functia de autodiagnosticare
  • Tehnologie Inverter pentru economie de energie
  • Functionare intr-un interval de temperatura cuprins intre -15°C si +50°C
  • Conexiune la sistemele de automatizare a cladirilor

Cere o oferta acum

Daca sunteti in cautarea unei solutii de aer conditionat eficiente si cu un cost redus, Haier Light Commercial R32 poate fi alegerea potrivita. Cu o varietate de unitati interne disponibile si caracteristici tehnice avansate, aceste sisteme ofera o solutie completa pentru racirea si incalzirea spatiilor comerciale si rezidentiale de dimensiuni mici si medii

Alegeti calitatea si fiabilitatea Haier pentru afacerea dvs. si descoperiti avantajele unui echipament profesional instalat de profesionisti.

Aer conditionat comercial HAIER

Proiectare si executie sisteme de aer conditionat comercial HAIER

Daca sunteti in cautarea unei solutii de aer conditionat fiabila si eficienta pentru spatiul dvs. comercial, unitatile de aer conditionat comercial Haier Light Commercial poate fi alegerea potrivita.

Cu o varietate de unitati interne disponibile si caracteristici tehnice avansate, aceste sisteme ofera o solutie completa pentru racirea si incalzirea spatiilor comerciale de orice dimensiune.

Haier Light Commercial ofera o solutie fiabila si eficienta pentru spatiile comerciale si de birouri, saloane de infrumusetare, proiecte rezidentiale moderne sau mixte, hale industriale sau pensiuni. Aceste sisteme de aer conditionat sunt concepute pentru a oferi un mediu confortabil si igienic, pentru a imbunatati calitatea aerului si a creste productivitatea angajatilor.

Economia de energie si caracteristicile tehnice avansate asigura costuri mai mici pe termen lung si un timp de amortizare mai scurt, acesta fiind unul din motivele principale pentru care Vollmax foloseste in mod uzual aceste echipamente in proiectele de climatizare pe care le proiecteaza si executa.

Contacteaza-ne acum pentru a primi rapid o oferta pentru proiectul tau.

alege SERVICIile VOLLMAX

Descopera serviciile de proiectarea  instalatiilor de ventilatie pentru spatii din sectorul civil si industrial oferite de compania noastra

O cladire cu instalatii de ventilatie bine proiectata trebuie sa aiba si echipamentele potrivite, instalate si puse in functiune corect

Beneficiaza de functionarea optima si siguranta a instalatiilor tale cu ajutorul serviciilor noastre de mentenanta periodica