Aer conditionat industrial VRF Haier

Aer conditionat industrial VRF HAIER

Haier este un lider mondial in producerea de echipamente de aer conditionat si de refrigerare. Sistemul de aer conditionat industrial VRF Haier este unul dintre cele mai inovatoare produse ale companiei, oferind o performanta excelenta si un consum redus de energie.

Sistemul VRF Haier este proiectat pentru spatii comerciale si industriale de dimensiuni mari si medii, cum ar fi hoteluri, cladiri de birouri, centre comerciale si institutii publice. Acesta poate fi configurat pentru a raspunde nevoilor specifice ale fiecarui spatiu in parte, oferind confort si eficienta energetica.

Sistem VRF perfect pentru cladiri eficiente energetic

Toate unitatile MRV Haier sunt dotate cu tehnologii inteligente, cum ar fi automatizarea adresarii unitatilor interioare si tehnologia de dezghetare inteligenta. Schimbatoarele de caldura sunt acoperite cu folie de aluminiu hidrofilica, garantand o dezghetare mai rapida, previne coroziunea si asigura functionarea eficienta a intregului sistem.

Vollmax ofera servicii vanzare si instalare a sistemelor VRF HAIER MRV5

Alege Vollmax ca vanzator si instalator pentru a beneficia de toate avantajele sistemului de aer conditionat industrial VRF Haier. Cu o vasta experienta si o echipa de specialisti, Vollmax va poate ajuta sa alegeti si sa instalati sistemul potrivit nevoilor dumneavoastra.

Contactati-ne pentru mai multe informatii si pentru a primi o oferta personalizata pentru sistemul de aer conditionat industrial VRF Haier. Optati pentru calitate si eficienta cu sistemul VRF Haier si Vollmax!

AER CONDITIONAT INDUSTRIAL VRF HAIER

Unitati exterioare pentru sisteme de aer conditionat industrial VRF HAIER MRV5

Sistemul de aer conditionat indutstrial VRF Haier MRV 5 este ideal pentru spatii comerciale mari, precum hoteluri, birouri, cladiri rezidentiale, pensiuni, clinici medicale, etc.

Unitatile exterioare MRV 5 sunt echipate cu compresoare DC Inverter si pot functiona in modul de incalzire la o temperatura exterioara de pana la -23°C si in modul de racire la temperaturi de pana la +50°C.

Caracteristici tehnice HAIER MRV5

Design-ul dispozitivelor permite combinarea a pana la 4 module cu o putere totala de la 28 HP pana la 104 HP (un singur modul de la 8 HP pana la 26 HP). Sistemul de aer conditionat MRV 5 este compatibil cu toate unitatile interioare MRV.

CONTROL PRECIS AL SISTEMULUI VRF

Adresarea automata a unitatilor interioare permite o procedura rapida si usoara de pornire a sistemului.

Configurarea tuturor unitatilor interioare este posibila de la nivelul PCB-ului unitatii (dupa configurarea corecta de catre un instalator VRF).

SCHIMBATOR DE CALDURA IMBUNATATIT

Unitatile MRV sunt echipate cu schimbatoare de caldura ‘4-Way’ si suprafata marita, acoperite cu folie de aluminiu hidrofilica, ceea ce permite un flux eficient de condens.

Acest lucru garanteaza o dezghetare mai rapida a schimbatorului de caldura, o performanta mai buna a intregului sistem si previne coroziunea.

Compensarea automata a nivelului de ulei permite un design simplu al intregului sistem fara nevoia unui tub de nivelare intre modulele unitatilor exterioare MRV.

ALEGE HAIER MRV5 SI VOLLMAX

Unitatile exterioare ale sistemelor de aer conditionat industrial VRF Haier MRV 5 sunt solutia ideala pentru spatii comerciale si industriale mari, datorita performantei lor excelente si a tehnologiilor avansate de care dispun.

Vollmax comercializeaza si instaleaza sisteme VRF HAIER la nivel national, de peste 15 ani, in proiecte complexe de climatizare.

Unitati exterioare pentru sisteme de aer conditionat industrial VRF HAIER MRV5-H

Unitatile exterioare de aer conditionat industrial VRF Haier MRV 5-H sunt ideale pentru spatii comerciale si industriale mari, cum ar fi fabrici, hale, spatii de depozitare, hypermarketuri, etc..

Unitatile exterioare MRV 5-H sunt echipate cu compresoare DC Inverter si pot functiona in modul de incalzire la o temperatura exterioara de pana la -27°C si in modul de racire la temperaturi de pana la +52°C.

TEHNOLOGIE VRF DE ULTIMA GENERATIE

Acest sistem este dotat cu tehnologie inteligenta de dezghetare si cu adresare automata a unitatilor, ceea ce garanteaza o functionare constanta si fara intreruperi, chiar si in modul de dezghetare.

Schimbatoarele de caldura din unitatile MRV 5-H sunt acoperite cu folie de aluminiu hidrofilica, ceea ce garanteaza o dezghetare mai rapida, previne coroziunea si asigura functionarea eficienta a intregului sistem.

O combinatie de module cu o putere totala de la 28 HP pana la 104 HP este posibila, iar module individuale sunt disponibile in intervalul de putere de la 8 HP pana la 26 HP. Sistemul MRV 5-H asigura o functionare eficienta chiar si la o temperatura exterioara de -10°C, cu o eficienta de incalzire de 100%.

ALEGE INTELIGENT

Sistemul este compatibil cu toate unitatile interioare MRV. De asemenea, dispune de tehnologii avansate precum degivrare automata (fara intreruperea ciclului de incalzire), compresoarele DC Inverter si schimbatoarele de caldura cu patru cai.

Pentru a beneficia de toate aceste avantaje ale sistemului de aer conditionat industrial VRF MRV 5-H, alegeti Vollmax ca vanzator si instalator. Cu o vasta experienta si o echipa de specialisti, Vollmax va poate ajuta sa alegeti si sa instalati sistemul potrivit nevoilor dumneavoastra.

Contactati-ne pentru mai multe informatii si pentru a primi o oferta personalizata pentru sistemul de aer conditionat industrial VRF Haier MRV 5-H!

Unitati exterioare pentru sisteme de aer conditionat industrial VRF HAIER MRV5-RC

Unitatile exterioare ale sistemulului VRF Haier MRV 5-RC permite incalzirea si racirea camerelor conectate la un singur sistem in acelasi timp este posibila datorita tehnologiei VRF cu 3 tevi.

Aceasta caracteristica este foarte utila in facilitatile mari, cum ar fi hotelurile, salile de sport, centrele spa sau cladirile de birouri.

Eficienta Energetica PENTRU PROIECTUL TAU DE CLIMATIZARE

Performantele excelenete ale unitatilor MRV 5-RC se datoreaza utilizarii unui compresor DC Inverter. Sistemul VRF poate functiona in modul de incalzire la o temperatura exterioara de pana la -23°C, iar in modul de racire la temperaturi de pana la +50°C.

Unitatile VRF HAIER MRV 5-RC este caracterizat de functii automate de recuperare a agentului frigorific, egalizare a nivelului de ulei si adresare a unitatilor interioare.

Schimbatoarele de caldura din unitatile MRV 5-RC sunt acoperite cu folie de aluminiu hidrofilica, ceea ce garanteaza o dezghetare mai rapida, previne coroziunea si asigura functionarea eficienta a intregului sistem.

CLIMATIZARE VRF EFICIENTA

Sistemul poate furniza 22 HP cu un singur modul si 88 HP cu o combinatie de numarul maxim de module. Acesta este compatibil cu toate unitatile interioare VRF Haier MRV5.

Alege Vollmax ca vanzator si instalator pentru a beneficia de toate avantajele acestui sistem inovativ. Cu o vasta experienta si o echipa de specialisti, Vollmax va poate ajuta sa alegeti si sa instalati sistemul potrivit nevoilor dumneavoastra.

Contactati-ne pentru mai multe informatii si pentru a primi o oferta personalizata pentru sistemul de aer conditionat industrial VRF Haier MRV 5-RC!

Unitati interne de aer conditionat industrial VRF HAIER MRV5

Gama de unitati interne de aer conditionat industrial VRF MRV5 de la Haier garanteaza eficienta, flexibilitate si confortul oricarei cladiri. Pentru a asigura distributia eficienta a aerului conditionat in cladire, Haier a creat o varietate de unitati interne care sunt proiectate pentru a fi potrivite oricaror conditii de instalare.

Tipuri de unitati interne VRF Haier

Haier ofera o gama larga de unitati interne VRF, adaptate la diferite cerinte ale cladirilor si spatiilor. Acestea includ unitati de perete – split, unitati de podea, unitati de tavan, unitati tip duct si unitati caseta. Capacitatea variaza de la 2,2 kW la 14 kW, ceea ce face ca acestea sa fie ideale pentru orice proiect de aer conditionat industrial VRF.

FLEXIBILITATE IN OPERARE SI EFICIENTA ENERGETICA

Unitatile interne VRF Haier sunt concepute pentru a functiona intr-un interval de temperatura larg, de la -15°C pana la 50°C. Acestea sunt ideale pentru cladiri care necesita un sistem de aer conditionat care poate functiona in conditii dificile de temperatura.

Unitatile interne VRF Haier MRV5 sunt dotate cu tehnologie avansata care garanteaza eficienta energetica ridicata.

Acestea au clasa energetica A++, ceea ce le face o optiune excelenta pentru orice proiect care urmareste sa reduca costurile de functionare si sa optimizeze eficienta energetica a cladirii.

INCEPE PROIECTUL TAU ACUM

Datorita gamelor largi de caracteristici si optiuni disponibile, unitatile interne VRF Haier sunt alegerea ideala pentru orice proiect de aer conditionat industrial VRF.

Contactati echipa noastra de specialisti Vollmax pentru a afla mai multe despre cum acestea pot imbunatati confortul si eficienta sistemului dvs. de aer conditionat. Suntem pregatiti sa va ajutam sa gasiti solutia perfecta pentru proiectul de climatizare dorit.

Unitati exterioare pentru sisteme de aer conditionat industrial VRF HAIER MRV5 S II

Sistemul VRF Haier MRV S II este proiectat pentru spatii de dimensiuni medii, cum ar fi slai de sport, pensiuni, hotelurile sau supermarketuri.

Unitatile VRF Haier MRV S II sunt echipate cu compresoare DC Inverter si pot functiona in modul de incalzire la o temperatura exterioara de pana la -20°C, iar in modul de racire la temperaturi de pana la +50°C.

Acest sistem este echipat cu tehnologie inteligenta de dezghetare, iar schimbatoarele de caldura sunt acoperite cu folie de aluminiu hidrofilica, ceea ce garanteaza o dezghetare mai rapida, previne coroziunea si asigura functionarea eficienta a intregului sistem. Pana la 16 unitati interioare pot fi conectate la sistem, iar performanta maxima a intregului sistem MRV S II este de 12 HP cu un singur modul. Acest sistem este compatibil cu toate unitatile interioare MRV.

Motorul DC

Motorul DC asigura functionarea eficienta a dispozitivelor MRV S II. Controlul in 16 trepte permite functionarea eficienta chiar si la turatii reduse, cu o eficienta cu 45% mai mare decat cea a motorului AC conventional.

Design compact cu evacuare laterala

Evacuarea laterala a aerului elimina necesitatea ventilatiei suplimentare, permitand instalarea unitatilor in spatii inguste.

Senzor dublu de presiune

Unitatile Haier Mini-VRF SII sunt dotate cu un comutator de presiune ridicata si joasa.

Controlul precis al presiunii permite functionarea mai eficienta a sistemului si cresterea eficientei energetice.

Alege HAIER MRV5 SII Pentru proiectul tau

Alege Vollmax ca vanzator si instalator pentru a beneficia de toate avantajele acestui sistem VRF inovativ. Cu o vasta experienta si o echipa de specialisti, Vollmax va poate ajuta sa alegeti si sa instalati sistemul potrivit nevoilor dumneavoastra.

Contactati-ne pentru mai multe informatii si pentru a primi o oferta personalizata pentru sistemul de aer conditionat industrial VRF Haier MRV S II!

Sisteme de aer conditionat industrial VRF Haier de la Vollmax

Proiectant, furnizor si instalator de incredere - sisteme de aer conditionat industrial VRF HAIER MRV5

Sistemele de aer conditionat industrial VRF Haier sunt o solutie excelenta pentru cladiri si spatii comerciale de dimensiuni mari, oferind un control precis al temperaturii si un consum redus de energie. In plus, acestea sunt foarte versatile si pot fi utilizate intr-o varietate de aplicatii si spatii. La Vollmax, suntem specializati in furnizarea de solutii personalizate de aer conditionat industrial VRF Haier pentru clientii nostri, ajutandu-i sa obtina performante superioare si economii semnificative la costuri.

Unide pot fi folosite aceste sisteme VRF?

Sistemele de aer conditionat industrial VRF Haier pot fi utilizate cu succes intr-o gama larga de aplicatii si spatii, cum ar fi: cladiri comerciale si de birouri, hoteluri si centre de conferinte, cladiri industriale, magazine si centre comerciale, spitale si centre medicale, scoli si universitati, sali de cinema si teatre, aeroporturi si statii de tren, sali de sport si centre de fitness, banci si institutii financiare, centre de date si telecomunicatii si cladiri de locuinte inalte.

Indiferent de tipul de cladire sau spatiu pe care il aveti, echipa noastra de specialisti de la Vollmax poate ajuta sa gasiti solutia perfecta de aer conditionat industrial VRF Haier pentru nevoile dvs.

alege SERVICIile VOLLMAX

Descopera serviciile de proiectarea  instalatiilor de ventilatie pentru spatii din sectorul civil si industrial oferite de compania noastra

O cladire cu instalatii de ventilatie bine proiectata trebuie sa aiba si echipamentele potrivite, instalate si puse in functiune corect

Beneficiaza de functionarea optima si siguranta a instalatiilor tale cu ajutorul serviciilor noastre de mentenanta periodica