Aer conditionat rezidential Haier

Aer conditionat rezidential HAIER

Siguranta si confortul sunt doua dintre cele mai importante aspecte atunci cand vine vorba de alegerea unui sistem de aer conditionat pentru locuinta ta. Unitatile de aer conditionat rezidential Haier este o alegere excelenta pentru oricine doreste sa isi mentina confortul termic in casa, atat in timpul verii cat si in timpul iernii (anumite modele).

Cu o gama larga de modele si tehnologii de ultima generatie, Haier ofera solutii pentru orice nevoie si preferinta. In plus, Vollmax, furnizorul autorizat Haier, ofera servicii complete de livrare si montaj, astfel incat sa beneficiezi de confortul dorit in cel mai scurt timp posibil.

Tehnologii avansate de curatare

Tehnologia 56°C STERI-CLEAN a aparatelor de aer conditionat rezidential Haier implica incalzirea evaporatorului la o temperatura ridicata de 56°C timp de cel putin 30 de minute.

Frecventa compresorului este ajustata pentru a controla temperatura, iar sterilizarea la temperaturi ridicate usuca componentele interioare, distrugand bacteriile si virusii pentru a asigura furnizarea unui aer sanatos.

Procesul elimina virusii si bacteriile din schimbatorul de caldura si din alte componente ale aparatului, iar laboratoarele SGS au testat si confirmat eficacitatea acestuia.

AER CONDITIONAT HAIER PENTRU PROIECTE REZIDENTIALE

Vollmax este partenerul dumneavoastra de incredere in proiectele rezidentiale care necesita solutii de climatizare moderne si eficiente energetic. Unitatile de aer conditionat Haier ofera flexibilitate in buget, fuctionalitati si design, astfel incat se potrivesc chiar si celor mai pretentioase proiecte de climatizare rezidentiala.

Echipa noastra de profesionisti cu experienta ofera servicii complete de consultanta, proiectare, instalare si mentenanta, astfel incat sa va puteti beneficia de cele mai noi tehnologii (panouri fotovoltaice, sisteme vrf, pompe de caldura) care pot lucra impreuna in sisteme de eficientizare energetica a cladirilor..

AER CONDITIONAT REZIDENTIAL HAIER

Aer conditionat rezidential HAIER Jade SuperMatch

Caracteristicile cheie ale seriei de unitati de aer conditionat Haier Jade SuperMatch includ functii de purificare a aerului si de climatizare, cu un design unic, performante de zgomot remarcabile, tehnologie de auto-curatare si un sistem de filtrare puternic.

Aceste caracteristici fac ca unitatile de aer conditionat Haier Jade SuperMatch sa fie o alegere excelenta pentru cei care cauta confort si functionalitate.

Aer conditionat HAIER Jade SuperMatch de la Vollmax

Vollmax este partenerul dvs. de incredere pentru achizitionarea si instalarea sistemelor de aer conditionat rezidentiale de la Haier Jade SuperMatch. Daca sunteti in cautarea unui sistem care sa ofere performante superioare si fiabilitate, atunci aceasta gama de produse de aer conditionat rezidential Haier este exact ceea ce aveti nevoie.

Functii aer conditionat HAIER Jade SuperMatch

Coanda plus – Designul aerodinamic special al deschiderilor de aer permite fluxului de aer sa ajunga mai departe si mai puternic, mentinand in acelasi timp un nivel scazut de zgomot si consum energetic. Fluxul Coanda plus, format din 3 parti sub micro-perspectiva, distribuie aerul intr-un mod mai intuitiv si formeaza o circulatie a aerului in intreaga incapere.

Puri-clean – Aceasta caracteristica utilizeaza un filtru IFD inovator pentru a elimina toti poluantii si alergenii din aer, cu o eficienta de pana la 99,9%, in timp ce ofera o climatizare confortabila.

Eco sensor – Aerul conditionat va detecta intensitatea luminii, miscarea persoanelor si nivelul de activitate, regland automat racirea si reducand astfel consumul de energie.

Self-hygiene – Aceasta functie utilizeaza nanoparticule de argint pe principalele componente prin care trece aerul, inhiband astfel cresterea bacteriilor.

UVC Sterilisation – Cercetarile au concluzionat ca generatorul UVC de la Haier inactiveaza 99,998% din coronavirus in interiorul instalatiilor lor de testare etanse.

Circulatie rapida a aerului – Aerul rece este indreptat spre tavan cu un unghi de 35 de grade, folosind un deflector de vant cu doua lame unice pentru a centraliza fluxul de aer si controlul ventilatorului cu 5 viteze.

Super silentios – Nivelul redus de zgomot asigura liniste si confort, datorita designului optimizat al ventilatorului, conductelor de aer si motorului – nivelul de zgomot fiind de doar 15dB(A)..

Auto-curatare – Tehnologia CleanCool ingheata suprafata evaporatorului in contact cu umiditatea din aer si elimina praful in procesul de dezghetare, asigurand astfel eliberarea de aer curat.

Control Wi-Fi – Sistemul este compatibil cu Wi-Fi integrat Haier si hOn Smartphone, pentru a putea controla sistemul de la distanta.

Aer conditionat rezidential AUX Freedom

Aer conditionat rezidential HAIER FLEXIS PLUS

Unitatea de aer conditionat rezidential Haier FLEXIS PLUS este o alegere excelenta pentru cei care cauta un aparat de aer conditionat rezidential cu un design simplu si estetic, impreuna cu tehnologii avansate cum ar fi senzoru de prezenta umana, tehnologia „UV Ray”, care economiseste energia si asigura un aer curat si proaspat.

Aer conditionat rezidential HAIER FLEXIS PLUS de la Vollmax

Vollmax poate ajuta la selectarea si instalarea celor mai bune sisteme de aer conditionat pentru nevoile dvs. de confort si performanta. Alegeti calitatea si performanta cu aerul conditionat rezidential Haier FLEXIS PLUS.

Economisirea energiei

Senzorul Eco verifica prezenta unei persoane in doua zone pe o raza de 8 metri, distribuind fluxul de aer in locul potrivit din camera, pentru a economisi energia.

Control Wi-Fi

Aparatele de aer conditionat FLEXIS sunt dotate standard cu control Wi-Fi, care poate fi realizat folosind un smartphone sau o tableta conectata la internet.

Nivel de zgomot redus

Designul compact si optimizat al ventilatorului si motorului asigura un nivel redus de zgomot de pana la 16 dB.

Functie Self Clean

Functia Self Clean elimina murdaria si bacteriile care se acumuleaza pe schimbatorul de caldura, asigurand un aer curat si proaspat.

Aer conditionat rezidential Haier PEARL

Haier ofera solutii de aer conditionat rezidentiale de inalta calitate, iar unitatile de aer conditionat rezidential Haier PEARL sunt o alegere excelenta pentru cei care cauta aparate de aer conditionat versatile, eficiente energetic si cu un design compact si zgomot redus.

Aer conditionat Haier PEARL de la Vollmax

Vollmax poate ajuta la selectarea si instalarea celor mai bune sisteme de aer conditionat pentru nevoile dvs. de buget, confort si performanta. Alegeti calitatea si performanta cu aerul conditionat rezidential Haier PEARL.

Functii Haier PEARL

Puritatea aerului – Aparatele de aer conditionat PEARL Plus sunt dotate cu tehnologii precum Steri Clean si Self Clean 56°C, care asigura o curatare completa a aparatului si o calitate superioara a aerului din interior. Tehnologia avansata de sterilizare UV-C cu lampa LED UV-C are efect dezinfectant si biocid.

Functia Coanda Plus – Functia Coanda Plus asigura cea mai buna distributie a fluxului de aer, pentru un confort maxim in intreaga camera.

Economisirea energiei – Aparatele de aer conditionat PEARL Plus sunt economisitoare de energie, reducand costurile si impactul asupra mediului.

Nivel redus de zgomot – Designul compact si optimizat al ventilatorului si motorului asigura un nivel redus de zgomot, pentru o experienta de utilizare confortabila.

Aer conditionat rezidential Aux de la Vollmax

Alege cel mai bun raport pret/calitate

Cu o experienta de peste 20 de ani in instalarea de aer conditionat, Vollmax este partenerul perfect pentru proiectele rezidentiale ce necesita solutii de climatizare moderne si eficiente energetic.

Aerul conditionat rezidential AUX, oferit de Vollmax, este alegerea optima pentru cei care doresc sa aiba parte de confort termic in locuinta lor, in orice anotimp.

AUX este unul dintre cei mai importanti producatori de echipamente de climatizare la nivel mondial, iar aerul conditionat rezidential AUX se remarca prin design-ul elegant, tehnologia avansata si eficienta energetica ridicata.

Echipamentele sunt disponibile in diverse variante de putere si dimensiuni, astfel incat sa fie adaptate nevoilor fiecarui proiect rezidential in parte.

In plus, serviciile complete de consultanta, proiectare si instalare, oferite de Vollmax, asigura clientilor o solutie personalizata si optima pentru nevoile lor.

alege SERVICIile VOLLMAX

Descopera serviciile de proiectarea  instalatiilor de ventilatie pentru spatii din sectorul civil si industrial oferite de compania noastra

O cladire cu instalatii de ventilatie bine proiectata trebuie sa aiba si echipamentele potrivite, instalate si puse in functiune corect

Beneficiaza de functionarea optima si siguranta a instalatiilor tale cu ajutorul serviciilor noastre de mentenanta periodica