Aer conditionat industrial VRF LG

Aer conditionat industrial VRF LG - Multi V 5

Unitatile de aer conditionat industrial VRF LG MULTI V ofera un confort exceptional, eficienta energetica si fiabilitate, solutiile LG VRF ofera o rentabilitate si o instalare mai usoara si, sunt considerate pe scara larga printre cele mai versatile si puternice aparate de aer conditionat industrial VRF.

De cand LG a lansat primul aparat de aer conditionat rezidential din Coreea in 1968, compania a lucrat pentru a-si imbunatati in continuu inovatia si fiabilitatea tehnologiei de climatizare. Ca rezultat al imbunatatirii sustinute, LG a lansat prima generatie de unitati de aer conditionat industrial VRF LG MULTI V in 2006 si de atunci a realizat o dezvoltare tehnologica semnificativa. Cu cea mai buna tehnologie de compresoare din clasa si inovatii aplicata fiecarei piese si solutii de control, MULTI V a evoluat pentru a fi una dintre cele mai eficiente si fiabile solutii VRF din lume. Iar modelul lansat lansat in 2023, LG MULTI V i, foloseste pentru prima data AI-ul, inteligenta artificiala, pentru a imbunatati fiabilitatea si consumul sistemelor VRF.
Imaginatia transformata in realitate

Descopera solutiile VRF LG Multi V5

Unitatile de aer conditionat industrial VRF LG Multi V 5 sunt printre cele mai versatile si puternice aparate de aer conditionat, oferind un sistem rentabil si o instalare mai usoara. Solutiile LG VRF ofera o gama variata de modele atat pentru unitatile interioare, cat si pentru cele exterioare.

Specialitstii HVAC Vollmax recomanda utilizarea echipamentelor LG Multi V5 pentru proiecte de climatizare high-end, unde se doresc eficienta energetica de top, fiabiltiate si calitatea LG.

Aplicatii LG Multi V5

Cladiri de birouri

Seria de unitati de aer conditionat industrial VRF LG MULTI V sunt folosite in mod uzual in proiectele de climatizare a cladirilor de birouri datorita flexibilitatii in proiectare si punere in functiune, eficientei energetice si solutiilor de control inteligente de la LG adauga confort si eficienta sistemului VRF.

Cladiri comerciale

Unitatile de aer conditionat VRF LG MULTI V 5 si MULTI V M sunt extrem de eficiente, economisind energie, reducand costurile de operare si oferind confort prin controlul individual per spatiu, inclusiv contorizarea consumului individual.

Cladiri rezidentiale

Datorita dimensiunilor remarcabil de compacte si presiunea statica ridicata a sistemul VRF MULTI V S ofera o solutie optima pentru cladirile rezidentiale moderne, oferind confort tuturor prin controlul individual al climatizarii si solutia de apa calda menajera.

Hoteluri, pensiuni

Oferind solutii pentru aplicatii cu cerinte speciale, sistemul de aer conditionat industrial VRF LG Multi V5 ofera comanda individuala per unitate interna, detectie a scurgerilor de refrigerant, unitati interne ascunse sau cu design modern.

GAMA VRF LF MULTI V5

Sistem VRF LG MULTI V i


Unitatile de aer conditionat industrial VRF LG MULTI V i pot utilizate ca o solutie unica pentru aplicatii variate in diferite medii si va permite sa controlati incalzirea, ventilatia si apa calda menajera datorita aplicatiilor LG. LG utilizeaza in premiera mondiala un management AI, care utilizeaza date despre modelele de comportament ale utilizatorilor si detecteaza automat temperatura, prezenta umana, anotimpurile si nivelurile de umiditate pentru a crea un mediu interior optim, reducand in acelasi timp consumul de energie.
Sistem VRF LG Multi V M


Unitatile de aer conditionat industrial VRF LG MULTI V M sunt o solutie VRF de tip modulara care permite instalarea flexibila si permite conectarea a pana la 10 unitati interioare care pot functiona separat. Diferenta maxima de nivel este de 30 m, in timp ce distanta maxima dintre modulul interior si modulul compresor ajunge pana la 70 m.
Sistem VRF LG Multi V Water 5


Unitatile de aer conditionat industrial VRF LG Multi V Water 5 sunt disponibile intr-o plaja larga de puteri (de la 8 HP pana la 60 HP). Sistemele VRF LG Multi V Water 5 permit racirea si incalzirea sincrona in diferite zone simultan. Acestea sunt printre cele mai eficiente si avansate modele VRF de pe piata.
Eficient pentru proprietari si utilizatorii finali

Beneficiile unitatilor de aer conditionat industrial VRF LG

Sistemul de aer conditionat industrial VRF LG MULTI V a fost proiectat pentru eficienta maxima, performanta, flexibilitate, confort si control, asigurand cea mai placuta experienta in interior.

EFICIENTA MANAGEMENTULUI SI REDUCEREA COSTURILOR

Unitatile de aer conditionat industrial VRF LG MULTI V sunt dotate cu functii de etectare a defectelor si diagnosticare a acestora, care faciliteaza intretinerea usoara fara a necesita angajarea de personal suplimentar pentru intretinerea periodica. De asemenea, cu sisteme de control diverse, costurile de intretinere sunt minimizate.

CONFORT PERSONALIZAT SI SOLUTII OPTIMIZATE

Sistemul de aer conditionat industrial VRF LG Multi V ofera o optiune de compatibilate intre sistemul de pompa de caldura si cel de recuperare a caldurii, astfel incat clientii pot alege cea mai potrivita solutie pentru nevoile lor.

RACIRE SI INCALZIRE CONFORTABILA

Sistemul Multi V este proiectat pentru a oferi o racire si incalzire confortabila, folosind controlul inteligent al sarcinii care maximizeaza nivelul de confort interior, iar controlul cu dublu senzor permita optimizarea climei si ofera un mediu placut si confortabil indiferent de destinatia spatiului.

FIABILITATEA ESTE PRIORITATEA

Fiabilitatea este un alt aspect important al acestui sistem de aer conditionat, datorita compresorului Ultimate Inverter dezvoltat si fabricat in Coreea, finisajului negru rezistent la coroziune pentru functionarea in conditii dure si managementul inteligent al uleiului care reduce deteriorarea compresorului.

OPERARE ECONOMICA

Acest sistem VRF este conceput pentru a oferi o operare economica si eficienta, cu eficienta ridicata garantata pe intreaga gama de produse si economii de costuri de pana la 31% cu controlul inteligent al sarcinii.

SOLUTII ECOLOGICE DE TOP

Toate sistemele VRF LG sunt optimizate pentru certificarea LEED / BREEAM si furnizeaza o soluție de energie regenerabilă prin aplicarea geotermică.

Inovatie si solutii inteligente

FLEXIBILITATE IN SELECTIA UNITATILOR VRF

01 Apa calda menajera

Modulul Hydro Kit poate fi conectat la un sistem VRF LG Multi V 5, furnizand temperaturi de pana la 80°C. Economia de energie poate fi maximizata cu combinatia dintre Hydro Kit si sistemul Multi V 5 Heat Recovery.

02 Solutie pentru unitatea de tratare a aerului (AHU)

AHU este o solutie adecvata pentru racirea si incalzirea in spatii mari. Cu un kit de comunicatie LG AHU (pentru controlul aerului de recirculare / de admisie) conectat la unitatea DX a AHU, sistemul LG VRF poate fi aplicat pentru a furniza aer conditionat in spatiile mari.

03 Detectare a scurgerilor de refrigerant

Cand concentratia de refrigerant depaseste 6.000ppm timp de 5 secunde, unitatea interioara va opri operatia si va alerta utilizatorii cu un semnal sonor sau un comutator de lumina (optiune Dry contact).

04 Facturare rapida chiriasi

Facturile de energie electrica pot fi facturate fiecarui chirias prin utilizarea iesirii de la indicatorul LG Power Distributor (PDI). Un administrator poate verifica consumul de energie electrica pentru fiecare spatiu si data dupa cum este necesar. Daca PDI este folosit impreuna cu un controler central LG, rezultatele pot fi exportate in Excel.

Solutii de aer conditionat industrial VRF de la LG si VOLLMAX

LG ofera solutii complete si adaptate perfect pentru o serie de aplicatii rezidentiale, comerciale si industriale cu ajutorul tehnologiei sistemelor de aer conditionat industrial LG VRF Multi V™.

De la beneficiile unice ale Multi V™ 5 care reduc timpul de inactivitate al sistemului, la integrarea fara probleme a platformei de control LG MultiSITE™, descoperiti caracteristicile inovatoare ale sistemelor de HVAC comerciale LG care ofera eficienta si control imbunatatite fara a sacrifica confortul ocupantilor.

Randament excelent al investitiei

Cu o eficienta incredibila, un randament atragator al investitiei si capacitatea de oferi un confort premium, solutiile de aer conditionat VRF LG oferite de Vollmax au functionalitatea, performanta si flexibilitatea de design pentru a satisface nevoile mai multor aplicatii.

Certificare LEED®

Indiferent daca accentul este pus pe pastrarea integritatii arhitecturale intr-o aplicatie de retrofit sau contributia la obtinerea de puncte pentru certificarea LEED® pentru constructii noi, solutiile de aer conditionat VRF LG oferite de Vollmax au un record dovedit de performanta de la cladiri de birouri, supermarketuri, hypermarketuri, blocuri de locuit moderne, centre logistice, etc..

alege SERVICIile VOLLMAX

Descopera serviciile de proiectarea  instalatiilor de ventilatie pentru spatii din sectorul civil si industrial oferite de compania noastra

O cladire cu instalatii de ventilatie bine proiectata trebuie sa aiba si echipamentele potrivite, instalate si puse in functiune corect

Beneficiaza de functionarea optima si siguranta a instalatiilor tale cu ajutorul serviciilor noastre de mentenanta periodica