Aer conditionat industrial VRF Mitsubishi Electric

Aer conditionat industrial VRF Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric este unul dintre liderii mondiali in furnizarea de solutii pentru incalzire, ventilare si aer conditionat (HVAC), recunoscut de catre specialisti ca un brand de incredere in furnizarea de sisteme de aer conditionat industrial VRF. Cu o experienta de peste 20 de ani in industrie, suntem mandri sa oferim tehnologia VRF Mitsubishi Electric de inalta calitate si sa fim mereu in topul preferintelor clientilor nostri.

Sistemul VRF Mitsubishi Electric - solutia eficienta si flexibila pentru spatiile comerciale

Pentru a oferi cea mai buna solutie pentru cladirea dumneavoastra, unitatile exterioare ale sistemului de aer conditionat industrial VRF Mitsubishi Electric CITY MULTI® sunt disponibile in diverse configuratii.

Acestea pot fi combinate cu unitati interioare adecvate, pentru a asigura confortul termic in orice spatiu comercial. Atat solutiile de incalzire si racire cu aer, cat si cele cu apa sunt extrem de eficiente din punct de vedere energetic, iar sistemele VRF Mitsubishi Electric cu racire cu apa sunt recunoscute pentru flexibilitatea si scalabilitatea lor.

Pentru a afla mai multe despre unitatile exterioare din seria VRF Mitsubishi Electric CITY MULTI® si a gasi solutia perfecta pentru nevoile cladirii dumneavoastra, contactati un specialist HVAC Vollmax.

Solutia eficienta si flexibila pentru cladirile mari si complexe

Tehnologia CITY MULTI® HVRF

Tehnologia sistemelor de aer conditionat industrial VRF Mitsubishi Electric  se concentreaza pe eficienta si flexibilitate, oferind solutii inovatoare pentru incalzirea si racirea spatiilor comerciale. Sistemul VRF Mitsubishi Electric CITY MULTI® Hybrid este un exemplu perfect in acest sens.

Cu acest sistem, puteti incalzi si raci cladirea tot timpul anului, cu un consum minim de refrigerant, garantand o eficienta energetica ridicata si confort termic individual.

Sistemul este ideal pentru hoteluri, cladiri de birouri sau segmentul de retail, oferind flexibilitate in planificarea proiectelor de constructie noi sau renovarea cladirilor existente

Aplicatii ale sistemelor VRF Mitsubishi Electric

Cladiri de birouri

Sistemul de aer conditionat industrial VRF CITY MULTI® de la Mitsubishi Electric este alegerea perfecta pentru proiectele de climatizare a cladirilor de birouri, datorita flexibilitatii in proiectare si punere in functiune, eficientei energetice si solutiilor inteligente de control oferite de Mitsubishi Electric. Aceste caracteristici adauga un plus de confort si eficienta sistemului VRF.

Cladiri comerciale

Unitatile de aer conditionat industrial VRF CITY MULTI® de la Mitsubishi Electric, precum seria Y, sunt extrem de eficiente, economisind energie si reducand costurile de operare prin controlul individual al fiecarui spatiu. Aceste sisteme ofera un confort optim prin contorizarea consumului individual si solutii inteligente de control, asigurand un mediu confortabil si placut pentru clientii si angajatii dvs.

Cladiri rezidentiale

Datorita dimensiunilor compacte si presiunii statice ridicate, sistemul CITY MULTI® VRF Seria S de la Mitsubishi Electric ofera o solutie ideala pentru cladirile rezidentiale moderne, asigurand un confort optim prin controlul individual al climatizarii si furnizarea de apa calda menajera. Sistemele VRF de la Mitsubishi Electric sunt potrivite si pentru aplicatii rezidentiale mai mari, cum ar fi blocuri de locuinte sau complexe rezidentiale.

Hoteluri, pensiuni

Sistemul VRF CITY MULTI® Seria S de la Mitsubishi Electric ofera solutii personalizate pentru aplicatii cu cerinte speciale, cum ar fi unitati interne ascunse sau cu design modern. Controlul individual per unitate interna, detectarea scurgerilor de refrigerant si solutiile de control inteligente sunt doar cateva dintre caracteristicile acestor sisteme, asigurand un confort optim pentru oaspetii dvs.

GAMA VRF MITSUBISHI ELECTRIC

Sistem VRF CITY MULTI® R-2


Sistemele de aer conditionat industrial VRF Mitsubishi Electric CITY MULTI R-2 ofera libertatea si flexibilitatea suprema. Raciti o zona in timp ce incalziti alta. Controlerul de ultima generatie BC face posibila racirea si incalzirea simultana cu doua conducte. Este inima tehnologiei sistemelor VRF CITY MULTI R-2.
Sistem VRF CITY MULTI® Hybrid


Sistemul VRF Mitsubishi Electric Hybrid VRF este bazat pe un sistem de recuperare a caldurii cu doua conducte, dar utilizeaza apa ca agent de schimb de caldura intre controlerul de ramificare hibrid si unitatile interioare. Astfel, sistemul combina confortul unui sistem hidronic traditional cu eficienta si usurinta aerului conditionat modern VRF - oferindu-va cele mai bune din ambele lumi.
Sistem VRF CITY MULTI® WY si WR2


Sistemele de aer conditionat industrial VRF Mitsubishi Electric CITY MULTI CITY MULTI® WY si WR2 sunt adecvate pentru o gamă mai largă de aplicații, cum ar fi cladirile foarte inalte, clima rece, zonele de coasta. Opțiuni flexibile de instalare pentru clădirile de înaltă clădire, deoarece unitățile pot fi instalate în interior. Acestea nu necesită devigrare și sunt ideale pentru modernizarea sistemelor existente a clădirilor.
Sistemele VRF modulare de inalta performanta CITY MULTI®

Sisteme VRF de ultima generatie

Sistemele de aer conditionat industrial VRF Mitsubishi Electric CITY MULTI® ofera o solutie modulara de incalzire si racire eficienta energetic, cu un design usor si compact si niveluri reduse de zgomot. Acestea sunt ideale pentru orice aplicatie comerciala, oferind o gama larga de optiuni pentru a satisface nevoile specifice ale cladirii dumneavoastra.

Tehnologia compresorului INVERTER

Sistemele VRF Mitsubishi Electric CITY MULTI® folosesc o tehnologie de compresor INVERTER care variaza viteza compresorului in functie de cererea de racire sau incalzire din interiorul cladirii, consumand doar energia necesara. Nicio alta tehnologie de compresor nu poate egala performantele eficiente ale acestui sistem.

Optiunea Mitsubishi Electric Hybrid VRF

Tehnologia Hybrid VRF a fost dezvoltata special de Mitsubishi Electric pentru a satisface cerintele de eficienta energetica si confort ale arhitecturii moderne. Aceasta concept inovator combina avantajele unui sistem de evaporare directa cu cele ale unui model cu apa, oferind performante superioare si economii semnificative de energie.

Functionare deosebhit de silentioasa

Unitatile exterioare Mitsubishi Electric CITY MULTI cu racire sursa de aer functioneaza la niveluri de zgomot de pana la 55 dB(A) - nivelul unui mediu de birou obisnuit, convorbirea intr-un restaurant sau muzica de fundal. Unitatile cu racire sursa de apa functioneaza la niveluri de zgomot de pana la 47 dB(A).

Presiune statica reglabila

Ventilatorul unitatilor externe R2, Y si H2i R2 si Y are o presiune statica reglabila de pana la 0,32" W.G., permitand utilizarea unor jaluzele sau conducte de aerisire in instalare. Presiunea statica poate fi reglata prin schimbarea unui comutator DIP, cu optiuni pentru 0,12", 0,24" si 0,32" W.G.

Trasee frigorifice lungi

Unitatile externe VRF R2- si Y-Series permit trasee frigorifice lungi catre unitatile interioare conectate. Lungimea totala maxima a conductei de refrigerant este de pana la 800 de metri pentru seria R2 si pana la 1000 de metri pentru seria Y.

Mentenanta usoara

Unitatile de aer conditionat industrial VRF Mitsubishi Electric CITY MULTI® permit, in multe cazuri, servisarea unei unitati interioare in timp ce alte unitati interioare din acelasi sistem de conducte sunt inca in functiune. Unitatile interioare necesita doar schimbari periodice de filtru si curatare, iar unitatile extene cu sursa de aer au o acoperire protectoare standard pentru a prelungi durata de viata a echipamentelor.

Inovatie si solutii inteligente

Sistem VRF Hybrid Mitsubishi Electric

Sistemul VRF Hybrid este un sistem unic de recuperare a caldurii cu doua conducte, care inlocuieste refrigerantul cu apa intre controlerul de circuit de ramificare hibrid si unitatile interioare.

01 Unic si super eficient

Acest design revolutionar minimizeaza nevoia de echipamente scumpe de detectare a scurgerilor de refrigerant R32 si este special conceput pentru spatii ocupate unde se apreciaza incalzirea si racirea simultana, obtinute silentios si eficient energetic.

02 Usor de controlat

Sistemul VRF Hybrid este usor si flexibil de proiectat si instalat, utilizand aceeasi retea de control ca si sistemele VRF traditionale. In plus, sistemul descentralizat permite instalarea fazatiunii cu niveluri ridicate de eficienta sezoniera asteptata cu VRF.

03 Viitorul este hibrid

Sistemul de aer conditionat industrial VRF Hybrid de la Mitsubishi Electric este o solutie moderna integrata de incalzire si racire pentru cladiri de birouri, hoteluri, spitale, centre medicale, scoli, cladiri de inalta inaltime, centre comerciale si alte spatii comerciale, unde confortul ocupantilor este prioritar.

Solutii de aer conditionat industrial VRF CITY MULTI® de la Mitsubishi Electric si VOLLMAX

Mitsubishi Electric CITY MULTI® ofera solutii de aer conditionat industrial VRF complete si adaptate perfect pentru o serie de aplicatii rezidentiale, comerciale si industriale, utilizand tehnologia sistemelor VRF.

De la beneficiile unice ale sistemului CITY MULTI® VRF, care reduce timpul de inactivitate al sistemului, la integrarea fara probleme a platformei de control CITY MULTI® FX, descoperiti caracteristicile inovatoare ale sistemelor VRF CITY MULTI® de la Mitsubishi Electric, care ofera eficienta si control imbunatatite fara a sacrifica confortul ocupantilor.

Randament excelent al investitiei

Cu o eficienta incredibila, un randament atragator al investitiei si capacitatea de a oferi un confort premium, solutiile de aer conditionat VRF Mitsubishi Electric CITY MULTI® oferite de VOLLMAX au functionalitatea, performanta si flexibilitatea de design pentru a satisface nevoile mai multor aplicatii.

Certificare LEED®

Indiferent daca accentul este pus pe pastrarea integritatii arhitecturale intr-o aplicatie de retrofit sau contributia la obtinerea de puncte pentru certificarea LEED® pentru constructii noi, solutiile de aer conditionat industrial VRF CITY MULTI® de la Mitsubishi Electric oferite de VOLLMAX au un record dovedit de performanta intr-o gama larga de aplicatii, de la cladiri de birouri, supermarketuri, hipermarketuri, blocuri de locuinte moderne, centre logistice si multe altele.

alege SERVICIile VOLLMAX

Descopera serviciile de proiectarea  instalatiilor de ventilatie pentru spatii din sectorul civil si industrial oferite de compania noastra

O cladire cu instalatii de ventilatie bine proiectata trebuie sa aiba si echipamentele potrivite, instalate si puse in functiune corect

Beneficiaza de functionarea optima si siguranta a instalatiilor tale cu ajutorul serviciilor noastre de mentenanta periodica