Aer conditionat industrial VRF Samsung

Aer conditionat industrial VRF Samsung

Daca sunteti in cautarea unui sistem de climatizare eficient si flexibil, unitatile de aer conditionat industrial VRF Samsung sunt solutia potrivita pentru afacerea dumneavoastra. Cu performante superioare si design versatil, sistemele de aer conditionat industrial VRF Samsung sunt solutii inteligente pentru afaceri inteligente.

VRF de la Samsung si Vollmax

Samsung si Vollmax va ofera o gama completa de solutii de climatizare, adaptate pentru orice aplicatie. Sistemele noastre de aer conditionat industrial VRF Samsung DVM sunt dotate cu tehnologie avansata si ofera performante ridicate, control precis al temperaturii si posibilitatea de a incalzi sau raci simultan mai multe zone, prin intermediul sistemelor de recuperare a caldurii.

Unitati interne VRF Samsung DMV

Sistemele de aer conditionat industrial VRF Samsung reprezinta o solutie completa pentru proiectul tau de climatizare. Cu o gama larga de unitati interne (de la 5000 la 96000 BTU) si externe, sistemele noastre sunt concepute pentru a oferi confort maxim in orice mediu.

Cu tehnologia Samsung ‘Advanced Flash Injection’, performantele sistemelor de incalzire sunt imbunatatite in conditii de ambient redus, asigurand un confort sporit chiar si in cele mai dificile conditii.

Un sistem de aer conditionat industrial VRF de ultima generatie

VRF Samsung cu inteligenta artificiala

Sistemele DVM S2 sunt dotate cu tehnologie de Inteligenta Artificiala (AI), bazata pe algoritmi de retea neurala, pentru a optimiza functionarea sistemului cu control al presiunii inalta si joasa, activarea ciclului de dezghet si monitorizarea nivelului scazut de refrigerant.

Noua tehnologie AI permite sistemului de aer conditionat industrial VRF Samsung sa functioneze la presiuni si temperaturi exacte, in functie de aplicatie, pentru a economisi energie.

In conformitate cu angajamentul Samsung de a fi o organizatie eco-responsabila, design-ul revoluționar al sistemului VRF Samsung DVM S2 incorporeaza o serie de tehnologii care minimizeaza impactul sau asupra mediului inconjurator. Pe langa faptul ca transfera mai eficient caldura, astfel incat consuma mult mai putina energie, noile sisteme software optimizeaza inteligent performanta sa de racire pentru a reduce orice pierdere. In plus, rata imbunatatita de subracire si tehnologia Advanced Flash Injection reduc semnificativ cantitatea de refrigerant necesara, facandu-l mult mai prietenos cu mediul si reducand emisiile daunatoare de CO₂.

Unul din liderii mondiali in productia de sisteme VRF

De ce Samsung VRF?

Sistemul de aer conditionat industrial VRF de la Samsung are toate functiile necesare incluse standard. Cu flexibilitate in design, confort premium si performanta superioara, sistemele VRF de la Samsung ofera solutia potrivita pentru orice aplicatie.

Descoperiti intreaga noastra gama de sisteme inovatoare de aer conditionat industrial VRF. Acestea sunt produse inteligente pentru afaceri mai inteligente.

Tehnologia 'Advanced Flash Injection'.

Sistemele VRF Samsung DVM S au tehnologia de compresor cu injectie flash care creste performanta de incalzire cu un refrigerant cu doua faze care este activat in modul de incalzire in conditii de ambianta scazuta.

Solutia perfecta pentru zonare.

Sistemele de aer conditionat VRF Samsung DVM S permit controlul precis al temperaturii in mai multe zone, oferind confort pentru o gama larga de ocupanti. Sistemele de recuperare de caldura adauga posibilitatea de a incalzi si raci zone separate simultan.

Dimensiune compacta si temperaturi extreme.

Dimensiunile reduse ale unitatilor noastre exterioare VRF permit instalarea in aplicatii in care spatiul este limitat, cum ar fi pe acoperisurile aglomerate sau in spatii tehnice stramte. Aceste sisteme VRF ultraperformante sunt proiectate pentru a functiona de la 49°C ambiant la -25°C.

O gama larga de optiuni de unitati interioare.

Unitatile noastre interioare ofera performante superioare, instalare flexibila si usurinta de utilizare. Acestea folosesc tehnologii inovatoare, cum ar fi tehnologia noastra de racire WindFree™, pentru a optimiza confortul in orice mediu. Cu peste 10 tipuri de unitati interioare, variind de la 5.000 la 96.000 Btu/h, exista solutii pentru aproape orice aplicatie.

Lungimea extinsa a traseelor.

Sistemele VRF Samsung DVM S** ofera flexibilitate in instalare cu o lungime extinsa a traseelor de pana la 220 metri, o separare verticala de pana la 110 metri intre unitatea exterioara si cea mai indepartata unitate interioara si de 50 metri intre cele mai inalte si cele mai joase unitati interioare. ** Excludem sistemele DVM S Eco, DVM S Water si DVM Chiller.

Intretinere facila.

Sistemele DVM S sunt dotate cu un cip EEPROM detasabil pe placa de circuit principala pentru a stoca informatii de pornire, setarile sistemului, numarul de serie si alte date programate in camp. Acest lucru permite pornirea usoara, punerea in functiune, inregistrarea produsului si lucrarile de service viitoare atunci cand se utilizeaza software-ul de service Samsung (S-Net Pro2).

GAMA VRF SAMSUNG DVM

Samsung DVM S2


Sistemele de aer conditionat VRF Samsung DVM S2 sunt cea mai recenta generatie de sisteme VRF Samsung, care se lauda cu eficiente de varf in industrie si performante de incalzire si racire. Sistemele VRF Samsung DVM S2 ofera flexibilitate in instalare cu o lungime extinsa a conductelor de pana la 220 metri, o separare verticala de pana la 110 metri intre unitatea exterioara si cea mai indepartata unitate interioara si de 50 metri intre cele mai inalte si cele mai joase unitati interioare.
Samsung DVM S Max Heat®
Cu capacitatea de a produce 100% din capacitatea de incalzire la -25°C, sistemele de aer conditionat industrial Samsung DVM S Max Heat® sunt o solutie inteligenta pentru cladirile comerciale din zonele care experimenteaza temperaturi ambientale scazute in aerul exterior.
Samsung DVM S Water


Aceste sisteme VRF racite cu sursa de apa sunt o optiune excelenta pentru proiecte de constructie noua sau de modernizare care utilizeaza sisteme de apa in circuit inchis sau surse geotermale pentru nevoile lor de incalzire si racire. Dimensiunile reduse ale unitatilor de condensare permit instalarea in aplicatii in care spatiul este limitat, cum ar fi pe acoperisurile aglomerate sau in dulapuri mecanice stranse.
O unitate exceptionala pentru proiecte exceptionale

Samsung 360 Cassette

01 DESIGN FARA PALETE

Aceasta caseta circulara inovatoare 360 Cassette este pur si simplu inegalabila. De fapt, aceasta caseta rotunda este combinatia suprema intre tehnologie si design sofisticat, care ofera un confort exceptional. Cu alte cuvinte, este incredibila.

DESIGN FARA PALETE

Casetele standard de tavan cu 4 directii utilizeaza palete pe cele 4 laturi ale unitatii pentru a distribui aerul. Aceasta distributie pe 4 laturi poate cauza o reducere de pana la 25% a fluxului de aer si poate crea temperaturi inegale in camera, rezultand in zone cu temperaturi ridicate si scazute. Cu tehnologia fara palete si utilizarea a 3 ventilatoare de imbunatatire, caseta de tavan VRF Samsung 360 Cassette ofera un flux de aer uniform si orizontal.

CONTROLUL FLUXULUI DE AER DIRECTIONAL

Ventilatoarele de imbunatatire pot fi setate individual la un unghi de 10-60°. Functia de balansoar este disponibila atunci cand toti cei 3 ventilatoare de imbunatatire functioneaza simultan.

CASETA DE TAVAN CU STIL

Unitatile VRF Samsung 360 Cassette sunt disponibile in alb si negru, atat pentru optiunea de panou fata tip deschis (cerc)(panoul este vandut separat). Samsung ofera acum imprimarea personalizata pe panourile 360 Cassette, astfel incat sa puteti personaliza aspectul si simtul spatiului dvs. cu grafica sau culori personalizate.

Solutii de aer conditionat industrial VRF de la LG si VOLLMAX

LG ofera solutii complete si adaptate perfect pentru o serie de aplicatii rezidentiale, comerciale si industriale cu ajutorul tehnologiei sistemelor de aer conditionat industrial LG VRF Multi V™.

De la beneficiile unice ale Multi V™ 5 care reduc timpul de inactivitate al sistemului, la integrarea fara probleme a platformei de control LG MultiSITE™, descoperiti caracteristicile inovatoare ale sistemelor de HVAC comerciale LG care ofera eficienta si control imbunatatite fara a sacrifica confortul ocupantilor.

Randament excelent al investitiei

Cu o eficienta incredibila, un randament atragator al investitiei si capacitatea de oferi un confort premium, solutiile de aer conditionat VRF LG oferite de Vollmax au functionalitatea, performanta si flexibilitatea de design pentru a satisface nevoile mai multor aplicatii.

Certificare LEED®

Indiferent daca accentul este pus pe pastrarea integritatii arhitecturale intr-o aplicatie de retrofit sau contributia la obtinerea de puncte pentru certificarea LEED® pentru constructii noi, solutiile de aer conditionat VRF LG oferite de Vollmax au un record dovedit de performanta de la cladiri de birouri, supermarketuri, hypermarketuri, blocuri de locuit moderne, centre logistice, etc..

alege SERVICIile VOLLMAX

Descopera serviciile de proiectarea  instalatiilor de ventilatie pentru spatii din sectorul civil si industrial oferite de compania noastra

O cladire cu instalatii de ventilatie bine proiectata trebuie sa aiba si echipamentele potrivite, instalate si puse in functiune corect

Beneficiaza de functionarea optima si siguranta a instalatiilor tale cu ajutorul serviciilor noastre de mentenanta periodica